#Yessvedbergs

Vi på Svedbergs blir väldigt inspirerande varje gång vi ser våra produkter i olika hem och miljöer. Att se produkterna fylla olika funktioner, förenkla ditt liv och förgylla din vardag gör oss glada.

Vi vill därför dela med oss av din stil och dina smarta lösningar i våra kanaler och det kan därför hända att vi ber om lov att använda dessa bilder i marknadsföringssyfte i våra egna kanaler för att publicera dem på vår hemsida, i sociala kanaler så som Instagram, Facebook, Pinterest, TikTok, nyhetsbrev, via butikskommunikation i våra fantastiska konceptbutiker samt kataloger och övriga kommunikationskanaler.

Givetvis med godkännande från er våra kunder!

Yessvedbergs

Genom att svara i kommentarsfältet på vår förfrågan med hashtaggen #yessvedbergs godkänner du följande:

Du ger Svedbergs i Dalstorp AB (Org. nr: 556052-4984, nedan ”Svedbergs”), en icke-exklusiv och global licens till att använda samtliga bilder som du har svarat #yessvedbergs till att användas i marknadsföringssyfte i samtliga kommunikationskanaler.


Härmed intygar du att:

  1. Du äger alla rättigheter till dina bilder.
  2. Du har tillåtelse från alla eventuella personer som syns i dina bilder att överlåta rättigheterna häri.
  3. Svedbergs inte kommer att kränka någon tredje parts rättigheter eller strida mot någon lag.
  4. Du befriar Svedbergs från alla skyldigheter att betala dig för användning av dina bilder och för de immateriella rättigheterna till dem i samband med ovan beskrivna användningsformer.
  5. Du befriar och accepterar att hålla Svedbergs och alla personer som handlar för Svedbergs räkning skadelösa för alla eventuella anspråk, krav och ansvarsskyldigheter oavsett art, i samband med användningen av bilderna enligt ovanstående beskrivning.
  6. Genom att svara #yessvedbergs så godkänner du att du har läst och förstått ovanstående villkor.
Yessvedbergs

Vad betyder detta för dig?

Dina bilder kommer inte bara bli synliga för dina användare utan även för andra som gillar Svedbergs. Självklart taggar vi dig och ditt konto, när bilderna publiceras. Du får möjlighet att inspirera andra och få nya följare på en och samma gång.

Genom att använda hashtaggen #yessvedbergs, godkänner du att du har läst och förstått ovanstående villkor. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice vid frågor angående detta.

 

Yessvedbergs

#yessvedbergs

Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.