Vi underlättar badrumslivet

Modern formgivning med fokus på funktion och smarta lösningar. Skapa ett organiserat badrum där varje detalj är noggrant genomtänkt. Alla pratar om att var sak har sin plats. Lätt att säga, svårare att genomföra i praktiken. En förutsättning är att möjligheterna finns. Och nu finns de. Fler än någonsin. Dessutom i en färg och finish som kompletterar ditt badrum.

Möjligheternas förvaring

Moduler och kombinationer av de förvaringsmöjligheterna vi erbjuder.

Överblick på Svedbergs högskåp för badrummet

Det kan möjligtvis vara medvetet stökigt med känsla, men aldrig omedvetet. Så frågan kvarstår, var ska du göra av alla dina grejer? Lösningen stavas plats för förvaring och lite gammaldags disciplin. Om vi börjar med disciplinen. Riv ut allt du har i badrummets skåp och lådor. Rensa bort sådant du inte visste att du hade eller som du har glömt varför du har. Sortera sedan det som blir kvar i olika grupperingar typ handdukar, smink, eltandborstar och nästrimmers, badleksaker, ansiktskrämer, toalettpapper, champagnekyl och så vidare. Sedan tar du gruppering för gruppering och

ställer in allt i skåp och lådor igen. Överskådligt, snyggt och prydligt. Det som nu kan hända är att skåpen och lådorna inte räcker till ändå. Då har du två alternativ. Det första är att köpa fler förvaringsmöbler. Får du inte plats med det får du ta ett varv till och rensa ut fler grejer. Om inte det heller räcker bör du allvarligt fundera på att flytta till en bostad med ett större badrum. Eller kanske fler. Alternativ två är att du nöjer dig med ditt badrum som det är, låter det vara lite trivsamt stökigt, lutar dig tillbaka och kanske tänder ett doftljus. Oavsett hur du gör, lycka till med din förvaring.

Tillvalen som gör livet enklare

Detaljerna som gör det lite enklare, lite bekvämare och ibland lite snyggare. Tillvalen som gör skillnad varje dag och som du inte vill vara utan sedan.

Fri förvaring

Fri förvaring

På våra höga förvaringsmöbler går det enkelt att montera öppen sidoförvaring och på så sätt öka totalbredden.

Golvljus

Golvljus

Belysning både i och under skåpen är praktiskt och ger en trevlig och ombonad känsla.

Badrumsförvaring

Välj mellan sidoförvaring i olika bredder, höjder och djup. Här finns det gott om plats för extra förvaring i badrummet och allt är genomtänkt in i minsta detalj. Du väljer själv om du vill ha handtag eller push open. Varför inte extrautrusta högskåpet med tvättkorg eller med en elbox som har tre eluttag.

Badrumsförvaring

"Moderna till tidlösa uttryck med fokus hantverk och äkta träfanér."

- Johan Körner, Designchef på Svedbergs

Färger

Sex standardfärger och tre tillvalsfärger gör det enkelt att hitta din favorit. Tillvalsfärgerna går endast att välja till fronten Plan.

Vit

Vit

Sand

Sand

Pur ek

Pur ek

Vit ask

Vit ask

Brun ask

Brun ask

Svart ask

Svart ask

Vitringlas

Våra vitrindörrar går att få i sex olika utföranden. Välj antingen alu- eller svartmatt profil. Till det kan du välja på tre olika glas. Klarglas, rökglas eller linjeglas.

Klarglas

Klarglas

Rökglas

Rökglas

Linjeglas

Linjeglas

Tvättstuga i badrummet

När en tvättstuga ska planeras är det ofta stort fokus på vitvarorna. Vilken tvättmaskin tvättar renast, vilken torktumlare torkar bäst. Men allt det andra då? Det där som gör det praktiskt och lättarbetat i tvättstugan. De smarta lösningarna som inte kostar så mycket. Du kanske inte ens har en tvättstuga, men vill kombinera en med badrummet. Oavsett vilket. Det handlar om att ta tillvara och utnyttja de ytor som finns på bästa möjliga sätt.

Tvätt & Tork
Förvaring till tvättstugan
Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.