Vi underlättar badrumslivet

Det här med förvaring går aldrig att få för mycket av. Därför har vi gjort plats för fler förvaringslösningar än någonsin. Det är högt och lågt, brett och smalt, djupt och grunt, till och med gavlarna har vi tagit tillvara.

Förvaring
Högskåp med öppen förvaring

Det kan möjligtvis vara medvetet stökigt med känsla, men aldrig omedvetet. Så frågan kvarstår, var ska du göra av alla dina grejer? Lösningen stavas plats för förvaring och lite gammaldags disciplin. Om vi börjar med disciplinen. Riv ut allt du har i badrummets skåp och lådor. Rensa bort sådant du inte visste att du hade eller som du har glömt varför du har. Sortera sedan det som blir kvar i olika grupperingar typ handdukar, smink, eltandborstar och nästrimmers, badleksaker, ansiktskrämer, toalettpapper, champagnekyl och så vidare. Sedan tar du gruppering för gruppering och

ställer in allt i skåp och lådor igen. Överskådligt, snyggt och prydligt. Det som nu kan hända är att skåpen och lådorna inte räcker till ändå. Då har du två alternativ. Det första är att köpa fler förvaringsmöbler. Får du inte plats med det får du ta ett varv till och rensa ut fler grejer. Om inte det heller räcker bör du allvarligt fundera på att flytta till en bostad med ett större badrum. Eller kanske fler. Alternativ två är att du nöjer dig med ditt badrum som det är, låter det vara lite trivsamt stökigt, lutar dig tillbaka och kanske tänder ett doftljus. Oavsett hur du gör, lycka till med din förvaring.

Fri förvaring

På våra höga förvaringsmöbler går det enkelt att montera öppen sidoförvaring och på så sätt öka totalbredden.

Högskåp med glashyllor

Belysning både i och under skåpen är praktiskt och ger en trevlig och ombonad känsla.

Utdragslådor till högskåp

Utdragbara lådor gör det lätt att få en överblick över dina saker.

Högskåp med ramdörrar

Nya ramdörrar som hänger ihop med Forma

Tvättkorg till högskåp

Vår praktiska tvättkorg är enkel att lyfta ut och ta med sig till tvättmaskinen.

Högskåp med vitrindörrar i glas

Nya vitrindörrar med aluminiumram och glas som hänger ihop med Langfoss och Forma.

Möjligheternas badrum

Moduler och kombinationer av de förvaringsmöjligheterna vi erbjuder.

Högskåp till badrummet

Tvättstuga i badrummet

När en tvättstuga ska planeras är det ofta stort fokus på vitvarorna. Vilken tvättmaskin tvättar renast, vilken torktumlare torkar bäst. Men allt det andra då? Det där som gör det praktiskt och lättarbetat i tvättstugan. De smarta lösningarna som inte kostar så mycket. Du kanske inte ens har en tvättstuga, men vill kombinera en med badrummet. Oavsett vilket. Det handlar om att ta tillvara och utnyttja de ytor som finns på bästa möjliga sätt.

Tvätt & Tork
Förvaring till tvättstugan
Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.