Vi underlättar badrumslivet

Förvaring ligger i tiden, alla pratar om vikten att var sak har sin plats. Lätt att säga, svårare att genomföra i praktiken. En förutsättning är att möjligheterna finns. Och nu finns de. Fler än någonsin. Dessutom så snygga att de pryder vilket rum som helst. Inte bara badrum.

Förvaring
Badrumsförvaring

Det kan möjligtvis vara medvetet stökigt med känsla, men aldrig omedvetet. Så frågan kvarstår, var ska du göra av alla dina grejer? Lösningen stavas plats för förvaring och lite gammaldags disciplin. Om vi börjar med disciplinen. Riv ut allt du har i badrummets skåp och lådor. Rensa bort sådant du inte visste att du hade eller som du har glömt varför du har. Sortera sedan det som blir kvar i olika grupperingar typ handdukar, smink, eltandborstar och nästrimmers, badleksaker, ansiktskrämer, toalettpapper, champagnekyl och så vidare. Sedan tar du gruppering för gruppering och

ställer in allt i skåp och lådor igen. Överskådligt, snyggt och prydligt. Det som nu kan hända är att skåpen och lådorna inte räcker till ändå. Då har du två alternativ. Det första är att köpa fler förvaringsmöbler. Får du inte plats med det får du ta ett varv till och rensa ut fler grejer. Om inte det heller räcker bör du allvarligt fundera på att flytta till en bostad med ett större badrum. Eller kanske fler. Alternativ två är att du nöjer dig med ditt badrum som det är, låter det vara lite trivsamt stökigt, lutar dig tillbaka och kanske tänder ett doftljus. Oavsett hur du gör, lycka till med din förvaring.

Möjligheternas förvaring

Moduler och kombinationer av de förvaringsmöjligheterna vi erbjuder.

Överblick på Svedbergs högskåp för badrummet

Tillvalen som gör livet enklare

Detaljerna som gör det lite enklare, lite bekvämare och ibland lite snyggare. Tillvalen som gör skillnad varje dag och som du inte vill vara utan sedan.

Laddstation

Har du en gång haft en laddstation i badrumsmöbeln vill du aldrig vara utan den. För mobilen, rakapparaten eller locktången.

Laddstation till högskåp

Utdragslådor

Utdragbara lådor gör det lätt att få en överblick över dina saker.

Två mjukstängande lådor till högskåp

Belysning i skåp

Det är både välkomnande och praktiskt med belysning i skåp. Praktiskt för att allt blir så mycket enklare att hitta.

Belysning i högskåp

Golvljus

Belysning både i och under skåpen är praktiskt och ger en trevlig och ombonad känsla.

Golvljus i högskåp

Glashyllor

Det är något lyxigt över glashyllor i skåp. Dessutom är det praktiskt eftersom översikten blir mycket bättre.

Glashyllor till högskåp

Fri förvaring

På våra höga förvaringsmöbler går det enkelt att montera öppen sidoförvaring och på så sätt öka totalbredden.

Fri förvaring för extra badrumsförvaring

Tvättkorg

Vår praktiska tvättkorg är enkel att lyfta ut och ta med till tvättmaskinen.

Tvättkorg till högskåp

Handtag

Rätt handtag kan förstärka badrummets karaktär och stil.

Handtag till badrumsmöbler

Tvättstuga i badrummet

När en tvättstuga ska planeras är det ofta stort fokus på vitvarorna. Vilken tvättmaskin tvättar renast, vilken torktumlare torkar bäst. Men allt det andra då? Det där som gör det praktiskt och lättarbetat i tvättstugan. De smarta lösningarna som inte kostar så mycket. Du kanske inte ens har en tvättstuga, men vill kombinera en med badrummet. Oavsett vilket. Det handlar om att ta tillvara och utnyttja de ytor som finns på bästa möjliga sätt.

Tvätt & Tork
Förvaring till tvättstugan
Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.