Fler speglar än någonsin

Speglar har alltid varit, men nu kanske mer än någonsin, en inredningsdetalj. Likadant är det i badrummet. Förutom den grundläggande funktionen gör spegeln badrummet ljusare. Mindre badrum kan faktiskt upplevas som större. Har den dessutom lite smarta funktioner som justerbar ljusstyrka och val av färgtemperatur är lyckan total. Eller så väljer du helt enkelt bara en spegel.

Ista spegel med LED-belysning
Ista spegel med LED-belysning och ram
Valje spegel oval och pendelbelysning
Ista spegel rund
Valje spegel dubbel
Ista spegel ram
Ista spegel ram
Valje spegel oval
Tived spegel med förstoringsspegel
Ista spegel med LED-belysning
Valje rund spegel med dubbelt utförande
Spegel Valje oval med LED-belysning
Tived spegel med hylla

Tived

En klassisk planspegel som går att få i tre varianter och många olika bredder. Välj utan belysning, med belysningsramp (ljuset kommer uppifrån) eller med belysningsramp och tvättställsljus (lyser ned på tvättstället). Möjlighet finns också att välja till hylla och fristående LED-armatur.

Spegel Tived med hylla för förvaring

Valje

Spegel med stämningsfull bakgrundsbelysning. Här finns alla möjligheter att hitta en storlek och en form som passar ditt badrum, från kvadratiskt och rektangulärt till runt. Välj till spegelbelysning till de rektangulära modellerna eller fristående pendelbelysning.

Valje spegel med extra belysning

Ista

Spegel med touchstyrning av ljusstyrka och färgtemperatur. Går att dimra och gör det dessutom möjligt att hitta den optimala ljustemperaturen för sminkning eller för rätt stämning.

Ista rund spegel med svart ram

Utforska Tived

Tived finns i bredderna 40 (endast utan belysning alt. med belysningsramp), 45, 50, 55, 60 och 80 cm. Välj mellan LED-belysning, LED- och tvättställsbelysning eller helt utan belysning.

Spegel Tived med förstoringsspegel
Tived spegel med eller utan belysning

Utforska Valje

Valje finns som rektangulär i 60, 80, 100 och 120 cm bredd. Rundad i 120 cm. Rund med diametern 60, 80 och 100 cm. Oval 45x110 cm eller dubbel rund 80x60 cm. Till de rektangulära kan du välja till belysning.

Valje spegel med LED-belysning
Valje spegel finns i flera utföranden

Utforska Ista

Ista finns som rektangulär i 60, 80, 100 och 120 cm bredd. Eller rund med diametern 60, 80 och 100 cm. Alla storlekar finns med eller utan svart ram

Ista spegel med LED-belysning
Ista spegel finns i både rektangulär och rund form

Kombinera en inredningsdetalj med extra belysning i badrummet

Med en eller flera pendlar framför badrumsspegeln får du ett bättre ljus samtidigt som badrummet får en inredningsdetalj på köpet.

Pendelbelysning och badrumsspeglar

Besök närmaste återförsäljare

Besök en återförsäljare nära dig och se våra badrumsmöbler "på riktigt".

Utforska Formas badrumsmöbler
Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.