Fler speglar än någonsin

I år finns det fler speglar än någonsin att välja mellan. På vissa går det att justera ljusstyrkan och färgtemperaturen (perfekt vid sminkning eller rakning), på andra går det att få stämningsfullt bakgrundsljus medan vissa speglar helt enkelt bara är speglar.

Tived

En klassisk planspegel som går att få i tre varianter och många olika bredder. Välj utan belysning, med belysningsramp (ljuset kommer uppifrån) eller med belysningsramp och tvättställsljus (lyser ned på tvättstället). Möjlighet finns också att välja till hylla och fristående LED-armatur.

Valje

Spegel med stämningsfull bakgrundsbelysning. Här finns alla möjligheter att hitta en storlek och en form som passar ditt badrum, från kvadratiskt och rektangulärt till runt. Välj till spegelbelysning till de rektangulära modellerna eller fristående pendelbelysning.

Ista

Spegel med touchstyrning av ljusstyrka och färgtemperatur. Går att dimra och gör det dessutom möjligt att hitta den optimala ljustemperaturen för sminkning eller för rätt stämning.

Utforska Tived

Tived finns i bredderna 40 (endast utan belysning alt. med belysningsramp), 45, 50, 55, 60 och 80 cm. Välj mellan LED-belysning, LED- och tvättställsbelysning eller helt utan belysning.

Utforska Valje

Valje finns som rektangulär i 60, 80, 100 och 120 cm bredd. Rundad i 120 cm. Rund med diametern 60, 80 och 100 cm. Oval 45x110 cm eller dubbel rund 80x60 cm. Till de rektangulära kan du välja till belysning.

Utforska Ista

Ista finns som rektangulär i 60, 80, 100 och 120 cm bredd. Eller rund med diametern 60, 80 och 100 cm. Alla storlekar finns med eller utan svart ram

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.