Spegelskåp för alla badrum

Både insidan och utsidan räknas. Våra spegelskåp kombinerar både form och funktion vilket gör att spegelskåpen passar många olika badrumsstilar. Välj mellan olika bredder, justerbar LED-belysning eller ett spegelskåp med öppen förvaring. Du kan också kombinera olika modeller och sätta din egen prägel på badrummet.

Stilrent spegelskåp med reglerbar belysning

Vårt spegelskåp Skuru kombinerar stilren skandinavisk design med avancerad justerbar LED-belysning. Spegelskåpet har en dimbar färgtemperatur på 2700-6400 kelvin som du justerar genom ett reglage på spegelskåpet. Med flyttbara och härdade glashyllor får du plats med det mesta i skåpet och med vår EasyMount-upphängning blir monteringen på väggen både enkel och säker.

Skuru

Lantligt hantverk med moderna funktioner

Hamra har en lantlig design med moderna funktioner som passar till många olika stilar så som skandinaviskt, shaker eller till möbler med ram- och fasfront. Spegelskåpet har likt Skuru justerbar LED-belysning med dimbar färgtemperatur som justeras på spegelskåpet. Med flyttbara och härdade glashyllor får du plats med det mesta i skåpet och med vår EasyMount-upphängning blir monteringen på väggen både enkel och säker.

Hamra

Skandinavisk design som lyser upp badrummet

Precis som det populära tvättställsskåpet kombinerar DK överdelar det estetiska med det praktiska vilket ger ett nordiskt intryck som lyser upp. Välj mellan spegelskåp med förvaringsskåp på höger, vänster eller på båda sidorna. Alla spegelskåp har energieffektiv LED-belysning som avger ett behagligt frostat fält i badrummet.

DK spegelskåp

Spegelskåp i plåt med LED-belysning

Precis som Intro underdel är Intro spegelskåp tillverkat i slitstark plåt som tål fukt extra bra. Med sitt plåtbeklädda yttre passar spegelskåpet perfekt i det mindre badrummet där utrymmet mellan dusch och badrumsmöbel är begränsat. Spegelskåpet finns både med och utan belysning.

Intro spegelskåp

Avskalat spegelskåp med LED-belysning

Sober är ett spegelskåp med ren och avskalad design. Invändigt finns två flyttbara glashyllor och eluttaget är placerat i skåpets tak. Sober spegelskåp har en energieffektiv LED-belysning som lyser såväl invändigt som utvändigt.

Sober

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.