Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies. För mer information om hanteringen av dina personuppgifter se vår integritetspolicy

Om Svedbergs

Svedbergs grundades redan 1920 och har sedan 1962 tillverkat kvalitetsprodukter för badrum. Idag är företaget marknadsledande i Norden på badrumsmöbler och noterat på Stockholms fondbörs. Produktutveckling, design och produktion sker till stor del på företagets egen anläggning i Dalstorp. Under begreppet Hela ditt badrum marknadsförs ett brett sortiment bestående av badrumsmöbler, badkar, duschar, blandare, WC, belysning, handdukstorkar.

Tillverkning

Det är med stolthet vi berättar om vår egen tillverkning på anläggningen i Dalstorp. Här finns en tradition och hantverksskicklighet nedärvd i generationer. 

Läs mer

jobba hos oss

Vi söker ständigt kompetenta personer till våra olika avdelningar. Hos oss finns både tillverkning, försäljning och lagerarbete. 

Läs mer

Vision

Svedbergs ska utveckla, tillverka och marknadsföra det kompletta badrummet. Det är vår affärsidé som vi dagligen lever efter i vårt arbete.

Läs mer

design/funktion

Formgivning och produktutveckling går hand i hand på Svedbergs. Utseende och funktion ska hänga ihop och bidra till helheten. Allt utgår från vår idé om ett matchat badrum från golv till tak.

Läs mer

Kvalitet

Fabriken i Dalstorp är vårt hjärta och här lever vår hantverkartradition sida vid sida med innovativa experiment och den senaste designen. 

Läs mer

Historia

De flesta hem- och inredningsintresserade förknippar Svedbergs med designade badrum. Så har det inte alltid varit. Eller rättare sagt, det var inte heller meningen när Holger Svedberg grundade företaget 1920. 

Läs mer

Miljö

Vi gör inte så mycket väsen av vårt Miljöarbete. Det är en naturlig del av Svedbergs kvalitetstänkande. En effektiv och modern produktion är bra för miljön, en genomtänkt logistik och distribution sparar resurser.

Läs mer