Handtag

Stanna upp och fundera ett tag över vilka handtag du ska välja. Det är bara en detalj, men det kommer att påverka hur din badrumsmöbel upplevs. Modernt, trendigt, klassiskt eller lantligt? Eller är det praktiska viktigast för dig?

Handtag T1

En mer arbetad version av klassikern S2. Klacken adderar balans och handtaget finns både med eller utan läder. Passar fronten Ram, Plan och Kant

128 cc & 192 cc

Handtag L1

Lättrad industriell look som funkar lika bra till det lantliga och vår Ram front som till ett mer kontemporärt uttryck i kombination med släta fronter så som Plan.

160 cc

Handtag G1

Gjutjärn med inspiration från hantverk, verktyg och gamla maskiner. Används för att skapa kontraster i badrummet och kombineras med fördel tillsammans med Plan eller Rand front. Design: Kamper Form

32 cc & 160 cc

Handtag M1

En nytolkning av klassikern S2. Mer robust och distinkt uttryck med markerad bas och dessutom ett skönare grepp. Ger en modern look till din möbel. Design: Steffensen och Würtz.

160 cc

Handtag S1

Nordiskt enkelt och linjärt som med sin vinkel plockar upp och reflekterar ljus. Design med hög finish som fungerar både med Epos, DKs och Formas plana frontuttryck. Design: Meneghello Paolelli Associati

20 cc & 160 cc

Handtag M2

Stabilt och mjukt i symbios som passar det moderna badrummet med släta fronter. Här ligger fokus på hög finish. I fallet med de borstade färgerna uppnås fin kontrast mot den underliggande ytan. Bra till Plan front och Skapa-serien.

160 cc

Knopp L1

Lättrad industriell look som funkar lika bra till det lantliga och vår Ram front som till ett mer kontemporärt uttryck i kombination med släta fronter så som Plan.

Knopp P1

Stilrent och enkelt med högklassig finish! Fungerar lika bra till fronterna Ram och Plan som Rand. Mot färgad front uppnås ett sobert uttryck medan ytskikt med framträdande ådring istället ger spännade kontraster.

Besök närmaste återförsäljare

Besök en återförsäljare nära dig och se våra badrumsmöbler "på riktigt".

Utforska Formas badrumsmöbler

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.