Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Våra möbelserier

Fem olika stilar som gör det lustfyllt och enkelt att hitta något som passar just din smak och dina behov. Känn efter, vilken stil är du?

Forma

Sedan introduktionen av Forma har serien varit en succé. Dels för formgivningens skull, dels för att möjligheterna känns oändliga. Skandinavisk stil som känns lika modern och rätt år efter år

Många valmöjligheter

DK

Möbelserien DK sätter fokus på estetik och funktion. Serien har ett designval som mixar träkänsla med vitt för att förstärka det skandinaviskt ljusa och luftiga uttrycket.

Skandinavisk design

Stil

Raka och rena linjer i klassisk design med två olika uttryck, ram eller fasfront. En tidlös möbelserie som skapar harmoni och trivsel i badrummet. Och som vanligt när det gäller våra badrumsserier är valmöjligheterna stora

Klassiskt och tidlöst

Skapa

Utvecklad och formgiven för de lite mindre badrummen. Utan kompromisser, med omsorg för kvalitet, detaljer och funktion.

Tänk lite mindre

Intro

En badrumsmöbel av plåt som tål riktigt tuffa tag. Smidig, snygg och solid, perfekt också för de mindre badrummen.

Tål tuffa tag

SiD

Särskiljande. Utan att kännas främmande. Anpassningsbar. Utan att tappa sin identitet. Vårt koncept SiD ger tankar svängrum. Sätter idéer i rörelse. Inget är längre givet. Allt är unikt. Eller precis som vanligt. Du bestämmer.

Lite mer av allt