#introbysvedbergs

Intro - Plåt och funktion i skön symbios

Det här är en hälsning till alla er med ett litet badrum men med stora drömmar. Du får en formgivning med rena linjer och stort fokus på det praktiska. Intro är av plåt och tål tuffa tag, samtidigt är möbelserien trendig, smidig och tar liten plats.

Intro tål det mesta

Intro tillverkas enligt vår unika metod EnduraDry. I grunden är det galvaniserad plåt, ett material som ursprungligen togs fram för bilindustrin. Behandlingen med vår miljövänliga zink/järn-legering ger ett bra skydd mot rost och ett ytskikt som är extremt slitstarkt.

Material av högsta betyg

Intro är vår tuffaste möbel när det kommer till hårdhet och slitstyrka. Som grund använder vi galvaniserad plåt, lacken är baserad på nanoteknik. Den kombinationen ger ett bra ytskikt som är extremt tätt och tåligt. Det statliga forskningsinstitutet RISE har gett produkterna högsta betyg

#introbysvedbergs

Välj bredd och färg

Intro underdel finns i bredderna 45, 50 och 55 cm med 35 cm djup. Välj mellan färgerna vit matt, grafitgrå, sand och salvia. Tvättställen har en glaserad undersida för konsolupphängning och även bultmontage.

Praktiskt och tåligt handtag

Handtag i form av ett stansat hål är både praktiskt och tåligt samt är lätt att hålla rent.

Besök närmaste återförsäljare

Besök en återförsäljare nära dig och se våra badrumsmöbler "på riktigt".

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.