Rita badrummet i 3D

Rita ditt badrum i 3D

Med vårt ritverktyg kan du enkelt planera och rita ditt nya badrum. Ange ditt badrums dimensioner, välj kakel och klinkers och placera ut dina badrumsmöbler. När du är klar får du en fullständig inredningslista och inspirerande bilder på ditt drömbadrum. Vårt ritverktyg kräver att du sitter vid en dator och fungerar inte på mobila enheter.

Rita ditt badrum i Svedbergs ritverktyg
Rita upp ditt badrum

1. Rita upp ditt badrum

Innan du väljer ytskikt och badrumsprodukter behöver du rita upp ditt badrum. Dra i väggarna tills du blir nöjd.

När du är nöjd med proportionerna är det dags att placera ut badrumsdörren och eventuella fönster. Ett tips är att dubbelklicka på en vägg för att få möjligheten sneda väggar och nischer.

 

Välj kakel och klinkers till badrummet

2. Välj kakel och klinkers

Klicka på fliken Vägg, golv & tak för att komma till val för kakel, klinkers och andra ytskikt. Tryck på (+) och här kan du välja bland ett antal utvalda leverantörer.

Längst till vänster kan du både söka och filtrera på t.ex. färg, bredder och kollektioner. När du klickar på ytskiktet du vill använda så kommer det placeras längst ner på sidan. Tryck på (x) Stäng för att komma tillbaka till badrummet. 

Placera ut kakel och klinkers i badrummet

3. Placera ut kakel och klinkers

När du har valt ut dina ytskikt så är det dags att placera ut det i rummet. Väggarna har nu ett rutmönster som visar hur kaklet kommer placeras på väggen.

Om du högerklickar i rutmönstret så kan du justera placeringen av kaklet.  Skulle du ångra dig så kan du använda dig av suddigummit. 

Välj Svedbergs badrumsmöbler

4. Välj ut badrumsprodukter
från Svedbergs

Nu är det dags att välja badrumsmöbler och andra badrumsprodukter från Svedbergs! På samma sätt som när du valde ytskikt så kan du filtrera på t.ex. produktkategorier längst till vänster. Tryck på (+) under fliken Välj möbler.

När du klickar på en produkt får du ytterligare val till höger för att anpassa produkten precis som du vill ha den. Valda produkter läggs till i din arbetsyta längst ner på sidan. 

Placera ut badrumsmöbler i badrummet

5. Placera ut badrumsprodukter

När du har valt ut produkter för ditt drömbadrum så är det dags att placera ut produkterna i badrummet. Klicka på produkten som du vill placera och för att sedan dra den till den plats som du vill ha den på.

Växla mellan 2D- och 3D-vyn för att se så allt blir perfekt. Klickar du på produkten i 3D-vyn så kan du ändra placeringen i höjdled och sidled. Du kan även justera avståndet i arbetsytan till höger. 

Köp badrumsmöbler online

6. Få en sammanställning
eller lägg i varukorgen

När du är nöjd med ditt badrum och dina val av badrumsprodukter så klickar du på den gröna pilen längst ner till höger. 

Nu kan du antingen spara projektet, skicka en sammanställning till din e-postadress eller trycka på knappen "Gå vidare". Gör du detta så kommer du skickas tillbaka till hemsidan där du kan handla direkt via någon av våra utvalda återförsäljare. 

Se hur andra har använt planeringsverktyget

Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.