Jobba på Svedbergs

Great place to work

Vi är certifierade av Great Place to Work® som varje år listar Sveriges bästa arbetsplatser. De listar företag genom årliga studier baserade på kulturskapande aktiviteter och anonyma utvärderingar från medarbetarna. Vi är stolta över vår certifiering av Great Place to Work® och har som mål att bli ett av de bästa företagen i landet.

Om Svedbergs


Svedbergs utvecklar, tillverkar och marknadsför det kompletta badrummet. Det är vår affärsidé som vi dagligen lever efter i vårt arbete. Konkret innebär det att vi alltid utvecklar våra produkter utiifrån de behov kunden har i sitt badrum. Vi tror på styrkan i att kunden kan inreda hela sitt badrum med produkter från en leverantör, Svedbergs. Med en kontakt, en leverans och framförallt ett fabrikat. Material, färger och funktioner är samordnade och matchar varandra. Kunden får en bra helhet i badrummet och en effektiv hantering av sitt bygge.

Grundades: 1920
Omsättning: ca 500 MSEK
Medarbetare: ca 160

Jobba på Svedbergs

Samhällsbidrag

Vi på Svedbergs stävar alltid efter att positivt bidra till den lokala utvecklingen och samhället. För oss är det självklart att erbjuda studerande möjligheten till handledning och praktikplatser. Vi är även en del av den ideella föreningen Tillväxt Tranemo som skapar goda förutsättningar för människor och företag att samverka i Tranemo kommun.  

Jobba på Svedbergs

Förmåner

Friskvårdsbidrag
Du kan få upp till 3000 kronor i friskvårdsbidrag för olika motionsaktiviteter. Utöver det erbjuder vi fri sim och subventionerad massage. 

Privat sjukvårdsförsäkring
Du som är anställd har tillgång till sjukvårdsrådgivning dygnet runt. Sjukvårdsförsäkringen ger dig snabb tillgång till specialister och vidare vård, detta för att ”vägen tillbaka” skall bli så kort som möjligt.

Förmånsportal
På vår förmånsportal Benify finns en mängd förmåner för dig. Förutom friskvårdsrabatter får du tillgång till erbjudanden inom många kategorier; SL-kort, biobiljetter, elektronik, resor, matkassar, tjänster, leasa cykel samt mycket mer

Pensionsrådgivning
Svedbergs erbjuder tillgång till personliga fondråd samt en tydlig överblick över vad du förväntas få i pension – helt kostnadsfritt i Förmånsportalen.

Jobba hos Svedbergs

Som medarbetare hos oss blir du en viktig del i ett företag med en lång historia. Du har stor potential att utvecklas och göra skillnad både på en lokal och global nivå.

Spontanansökan

Vi söker ständigt kompetenta personer till våra olika avdelningar. Skicka in en spontanansökan om vi inte har någon ledig tjänst som passar dig just nu! Vi arbetar med allt från marknad, sälj och kundtjänst till produktutveckling, inköp och administration – och såklart allt däremellan. Om en aktuell tjänst skulle bli ledig kommer vi att kontakta dig.

Ladda upp bilagor. (CV och personligt brev). Max 10 mb.

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Dina ansökan och personuppgifter hanteras av HR-avdelningen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen i GDPR. Du som sökande kan när som helst kontakta arbetsgivaren för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter. Även för att begränsa eller invända mot behandlingen av din data. Dessutom har du som sökande rätt att lämna ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna när det gäller behandling av dina personuppgifter.

Möt våra kollegor

Vad är det bästa med ditt jobb på Svedbergs?

Sofia Nilsson

Sofia Nilsson

Logistikchef

"Roliga produkter som vi producerar så stor del av här i Dalstorp. Kollegorna! Och så klart möjligheten till utveckling."

Mario Nemet

Mario Nemet

Teamledare, trälackering

"Det bästa med jobbet, förutom teamet är att man ser verkligen hur allt hänger ihop och hur mycket vi alla kan påverka."

Susanne Lignell

Susanne Lignell

People and Culture manager

"Ett utvecklande och varierande arbete där vi tillsammans jobbar brett med att utveckla verksamheten och våra produkter."

Mia Larsson

Mia Larsson

Product manager

"Att skapa hållbara, kvalitativa och väldesignade badrum för liv och lust!"

Niclas Ljungman

Niclas Ljungman

Projektsäljare

"Kollegorna och att jobba för ett starkt och omtyckt varumärke."

Linus Rydin

Linus Rydin

CNC-operatör

"Kollegorna och att man får samarbeta mycket med olika avdelningar, och även chansen att få utvecklas i sitt arbete."

Clara Palmgren

Clara Palmgren

Kundservice

"Dels alla mina härliga kollegor men också möjligheten att hela tiden utvecklas och testa på nya arbetsuppgifter."

Mikael Ståhl

Mikael Ståhl

Produktionschef

"Det absolut bästa med mitt jobb är att det utmanar mig varje dag. Både i min yrkesroll men även som person."

Dan Pettersson

Dan Pettersson

R&D-chef

"Arbetskollegor, produkterna och att jag fått prova på flera olika arbetsroller i organisationen under dessa 40 år!"

Ulrica Claesson

Ulrica Claesson

Teamleader kundservice

"Arbetsuppgifter är blandade och dagen varierar. Samtal med många kunder som man får en bra kontakt med."

Johan Körner

Johan Körner

Designchef

"Mina arbetsdagar är snabba och skiftande, med en blandning av kreativt tänkande, strategisk planering och samarbete med tvärfunktionella team."

Följ oss gärna på LinkedIn för aktuella karriärsmöjligheter.

Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.