Jobba på Svedbergs

Great place to work

Vi är certifierade av Great Place to Work® som varje år listar Sveriges bästa arbetsplatser. De listar företag genom årliga studier baserade på kulturskapande aktiviteter och anonyma utvärderingar från medarbetarna. Vi är stolta över vår certifiering av Great Place to Work® och har som mål att bli ett av de bästa företagen i landet.

Om Svedbergs


Svedbergs utvecklar, tillverkar och marknadsför det kompletta badrummet. Det är vår affärsidé som vi dagligen lever efter i vårt arbete. Konkret innebär det att vi alltid utvecklar våra produkter utiifrån de behov kunden har i sitt badrum. Vi tror på styrkan i att kunden kan inreda hela sitt badrum med produkter från en leverantör, Svedbergs. Med en kontakt, en leverans och framförallt ett fabrikat. Material, färger och funktioner är samordnade och matchar varandra. Kunden får en bra helhet i badrummet och en effektiv hantering av sitt bygge.

Grundades: 1920
Omsättning: ca 500 MSEK
Medarbetare: ca 160

Jobba på Svedbergs

Samhällsbidrag

Vi på Svedbergs stävar alltid efter att positivt bidra till den lokala utvecklingen och samhället. För oss är det självklart att erbjuda studerande möjligheten till handledning och praktikplatser. Vi är även en del av den ideella föreningen Tillväxt Tranemo som skapar goda förutsättningar för människor och företag att samverka i Tranemo kommun.  

Jobba på Svedbergs

Förmåner

Friskvårdsbidrag
Du kan få upp till 3000 kronor i friskvårdsbidrag för olika motionsaktiviteter. Utöver det erbjuder vi fri sim och subventionerad massage. 

Privat sjukvårdsförsäkring
Du som är anställd har tillgång till sjukvårdsrådgivning dygnet runt. Sjukvårdsförsäkringen ger dig snabb tillgång till specialister och vidare vård, detta för att ”vägen tillbaka” skall bli så kort som möjligt.

Förmånsportal
På vår förmånsportal Benify finns en mängd förmåner för dig. Förutom friskvårdsrabatter får du tillgång till erbjudanden inom många kategorier; SL-kort, biobiljetter, elektronik, resor, matkassar, tjänster, leasa cykel samt mycket mer

Pensionsrådgivning
Svedbergs erbjuder tillgång till personliga fondråd samt en tydlig överblick över vad du förväntas få i pension – helt kostnadsfritt i Förmånsportalen.

Jobba hos Svedbergs

Följ gärna oss på LinkedIn för aktuella lediga tjänster.

Vi söker ständigt kompetenta personer till våra olika avdelningar. Du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan. Vi arbetar med allt från marknad, sälj och kundtjänst till produktutveckling, inköp och administration – och såklart allt däremellan. Om en aktuell tjänst skulle bli ledig kommer vi att kontakta dig.

Ladda upp bilagor. (CV och personligt brev). Max 10 mb.

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Dina ansökan och personuppgifter hanteras av HR-avdelningen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen i GDPR. Du som sökande kan när som helst kontakta arbetsgivaren för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter. Även för att begränsa eller invända mot behandlingen av din data. Dessutom har du som sökande rätt att lämna ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna när det gäller behandling av dina personuppgifter.

Möt våra kollegor

Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.