Svedbergs i Dalstorp

Jobba på Svedbergs

Vi söker ständigt kompetenta personer till våra olika avdelningar. Hos oss finns både tillverkning, försäljning och lagerarbete. Gemensamt hos alla våra anställda är viljan att utvecklas tillsammans med företaget.

Om Svedbergs

Svedbergs utvecklar, tillverkar och marknadsför det kompletta badrummet. Det är vår affärsidé som vi dagligen lever efter i vårt arbete. Konkret innebär det att vi alltid utvecklar våra produkter utiifrån de behov kunden har i sitt badrum. Vi tror på styrkan i att kunden kan inreda hela sitt badrum med produkter från en leverantör, Svedbergs. Med en kontakt, en leverans och framförallt ett fabrikat. Material, färger och funktioner är samordnade och matchar varandra. Kunden får en bra helhet i badrummet och en effektiv hantering av sitt bygge.

Svensktillverkade badrumsmöbler från Dalstorp

Intresserad?

Om du tycker detta låter intressant så skicka en presentation av dig själv redan idag!

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Dina ansökan och personuppgifter hanteras av HR avdelningen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen i GDPR. Du som sökande kan när som helst kontakta arbetsgivaren för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter. Även för att begränsa eller invända mot behandlingen av din data. Dessutom har du som sökande rätt att lämna ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna när det gäller behandling av dina personuppgifter.

Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.