Epos - Som ett epos om design och möjligheter

Inspirationen till vår nya möbelserie Epos kommer från många olika håll, magasin vi läst, saker vi upplevt, människor vi mött men också en hel del magkänsla. På ett enkelt och inspirerande sätt kan du välja bland olika mått, färger, designuttryck, material, funktioner och inte minst kombinationer. Resultatet blir en unik och personlig lösning anpassad för just ditt badrum. Ditt eget Epos.

Epos tvättställsskåp i vit ask och ovanpåliggande tvättställ
Epos 120x45 vit med ovanpåliggande tvättställ och spegel Valje
Epos tvättställsskåp i svart ek och Ise aska
Epos kommod i vit ask
Epos badrumsmöbel i svart ek
Epos tvättställsskåp i vitt med Skuru spegelskåp
Epos badrumsmöbel med ovanpåliggande tvättställ
Epos tvättställskåp i brun ask
Epos badrumsmöbel i vit ask
Epos badrumsmöbel med öppen förvaring, bänkskiva och dubbla handfat
Epos badrumsmöbel i svart ek och Rista hörndusch
Epos i vitt med integrerat handtag och duschhörna
Epos badrumsmöbel i färgen vit ask och ovanpåliggande tvättställ
Epos tvättställsskåp i brun ask med dubbla tvättställ
Epos badrumsmöbel med dubbla tvättställ och Langfoss dusch

TV-profilen som formgivit Epos

När vår nya möbelserie Epos skulle tas fram kontaktade vi den norska inrednings- och tv-profilen Halvor Bakke. Tillsammans med vårt eget designteam har vi nu skapat något helt nytt som bygger på kombinationsmöjligheter, färg, form och funktion. Design för en plats som ska ge energi och lust.

Halvor Bakke
Halvor Bakke, interiördesigner som fomgivit Epos

”Jag ser mig inte som en tv-kändis, jag är en person som älskar att skapa hem som folk kan längta till och känna sig hemma i.”

Valfrihet i kubik

Epos är valfrihet i kubik. Bli inspirerad och testa dig fram för att hitta den perfekta och mest personliga lösningen för din smak, ditt badrum och dina behov. Du väljer själv om du vill ha lådor, öppen förvaring eller varför inte både och.

Du väljer själv
Epos kommod i brun ask med ovanpåliggande tvättställ
Epos tvättställsskåp brun ask med Rand front och valje spegel

#eposbysvedbergs

Utforska Epos

Det är unik formgivning med omsorg om material, funktion och detaljer. Men det som alla pratar om är valfriheten.

Ytterligare förvaring

Du kan aldrig få nog av förvaring, men med Epos tar vi det ett steg längre. På hundramöblerna kan du välja en eller två lådor. Men det riktigt smarta är sidoförvaringen. På framsidan är det öppen förvaring, till exempel för några riktigt snygga spaprodukter. Baktill, med öppningen åt sidan, kan du förvara sådant du kanske inte vill visa upp lika mycket.

Tvättställsskåp med öppen förvaring

Praktisk låda med dubbla eluttag

I 40 cm lådan (som ingår i bredd 120 cm och 200 cm) har vi fyllt på med flera praktiska funktioner. Såsom dubbelt eluttag och bra förvaring av högre badrumsprodukter, hårtork och eltandborste.

Badrumsmöbel med smart förvaring och eluttag

Plåtlåda med träfront

En öppen låda som både är snygg och praktisk. Lådan är av galvaniserad plåt och går att få med träfront målad i samma färg som fronten. Detta är ett tillval.

Köp till Epos plåtlåda till din kommod

Tre olika frontuttryck

Den unika formgivningen blir som en förlängning av hemmet in i badrummet. Fronterna på möblerna sätter en känsla som ger badrummet karaktär. Välj mellan Plan, Push open, Rand och Relief.

Epos med Plan front

Plan

Front för det släta, enkla och avskalade grunduttrycket. Skapa personlig stil genom olika standardkulörer, utvald färgkollektion, äkta träfanér samt handtag.

Epos med Plan front och push open

Plan Push open

Slät front i både kulör och fanér. Slät front med push funktion för det diskreta, minimalistiskt stilrena. Erbjuds både i kulör och äkta träfanér

Epos med front Relief

Relief

Slät front med integrerat handtag i massivträ. Grepplisten linjerar i ovankant och förstärker känslan av inramning. Erbjuds både i kulör och äkta träfanér

Epos med fronten Rand

Rand

En elegant och modern front med rena linjer. Spåren är dessutom anpassade för att kunna kombineras med alla handtag för olika stiluttryck. Erbjuds i två färger.

Epos med fronten Rand och push open

Rand Push open

En elegant och modern front med rena linjer. Spåren är dessutom anpassade för att kunna kombineras med alla handtag för olika stiluttryck. Erbjuds i två färger.

Integrerat tvättställ

De traditionella tvättställen, som finns i matt vit, tillverkas i mineralkomposit för en lyxig känsla och för att de går att göra väldigt tunna och breda utan skarvar.

Epos tvättställsskåp i vit ask och spegel Ista

Ovanpåliggande tvättställ

Gemensamt för de ovanpåliggande tvättställen är de geometriska formerna och de supertunna kanterna som förhöjer designkänslan. Dessa finns i stål (PVD-behandlat), porslin och Solid Surface.

Kommod med bänkskiva och ovanpåliggande tvättställ

Välj mellan fem färger

För Epos har du fem färger att välja mellan; vit ask, brun ask, svart ek, vit eller skiffergrå. Du kan också välja någon av tillvalsfärgerna hav, aska, kalk, sand och salvia.

Bänkskivor av Dekton

Bänkskivorna är tillverkade av Dekton, ett reptåligt och mycket hårt material med högre böjhållfasthet än granit. Materialet är UV-beständigt vilket innebär att ytan är enkel att rengöra och inte bleks. Välj mellan Keon, Danae, Laurent, Sirius och Rem.

Danae bänkskiva med sandfärgad kalkstenskänsla

Danae

För sandfärgad kalkstenskänsla.

Keon bänkskiva med en grå industrilook

Keon

För grå industrilook.

Laurent bänkskiva med guldmarmorering på mörk botten

Laurent

För guldmarmorering på mörk botten

Sirius bänkskiva med svart uttryck och skifferkänsla

Sirius*

För ett matt svart uttryck med skifferkänsla.

Rem bänkskiva med marmorkänsla och genomfärgad kant

Rem*

För lugnare marmorkänsla på ljus botten med genomfärgad kant.

*Special, leveranstid 7-8 veckor.

Lådor, öppen förvaring eller både och?

Underdelarna finns i ett antal olika bredder, välj mellan 60, 80, 100, 120, 160 och 200 cm. När du gjort ditt val är det bara att börja laborera och testa dig fram för att hitta den mest optimala lösningen för din smak, ditt badrum och dina behov. Du väljer själv om du vill ha lådor, öppen förvaring eller en mix av både och. Lådorna har en bottenplatta av tålig plåt och fackindelning av trä som följer lådfrontens färg, både praktiskt och snyggt. Till lådorna kan du välja mellan push-open eller integrerade handtag.

Besök närmaste återförsäljare

Besök en återförsäljare nära dig och se våra badrumsmöbler "på riktigt".

Utforska Epos badrumsmöbler & kommoder.
Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.