Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies. För mer information om hanteringen av dina personuppgifter se vår integritetspolicy

Vision och affärsidé

Svedbergs ska utveckla, tillverka och marknadsföra det kompletta badrummet. Det är vår affärsidé som vi dagligen lever efter i vårt arbete. Konkret innebär det att vi alltid utgår ifrån de behov du har i ditt badrum, när vi utvecklar våra produkter. Att vi dessutom tillverkar merparten av produkterna i våra egna fabriker i och omkring Dalstorp, Västergötland, borgar för att de håller en hög kvalité och passar för oss nordbor.

Nordens ledande leverantör av badrum

Vi tror på styrkan att du kan inreda hela ditt badrum med produkter från en leverantör, Svedbergs. Vårt sortiment möjliggör en personlig och individuell stil i badrummet med flera designuttryck, inbyggd funktion och hög kvalité. Du får en helhet i badrummet och en enkelhet att välja inredning som gör din badrumsrenovering effektivare. Allt säljs under varumärket Svedbergs.

Verksamhetspolicy
Certifikat ISO 14001
Certifikat ISO 9001