Ett rum för livet

Ditt eget utrymme för liv och lust. Hos oss får du enkelt ihop den känsla som ska förmedlas – oavsett plånbok, smak eller stil. Vi erbjuder matchande färg och form i skön harmoni. Och tillsammans bildar de en helhet, en grund om man så vill – något som livet i badrummet tryggt kan vila på.

Hela badrummet

Ditt eget utrymme för liv och lust.

Hos oss får du enkelt ihop den känsla som ska förmedlas - oavsett plånbok, smak eller stil. Vi erbjuder matchande färg och form i skön harmoni. Och tillsammans bildar de en helhet, en grund om man så vill - något som livet i badrummet tryggt kan vila på.

Hela badrummet

Hantverkskunnande

Design och detaljer som tål att granskas på nära håll.

Ett väl avvägt skarpt avslut eller en mjuk inbjudande radie. Förknippat med yrkesstolthet och en strävan efter att leverera de allra bästa produkterna. Ett nära samspel mellan människa och materialförädling.

Hantverkskunnande

Äkta material

Material som håller länge.

Med våra välbeprövade materialval erbjuder vi en förstklassig slitstyrka och återvinning på ett mer hållbart sätt. De är dessutom nära förknippade med både hantverk och kvalitet - en naturlig skönhet och en mer levande finish.

Äkta material

Svensktillverkat

Svensktillverkat i vår egna fabrik.

Made in Dalstorp innebär produkter av allra högsta kvalitet, tillförlitlighet och prestanda. Tillverkade i vår fabrik enligt strikta standarder. Produkter som står sig över tid tack vare lång garanti, service och support.

Svensktillverkat
Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.