Vi skapar sköna och praktiska badkar

Badkaret blir ofta den självklara mittpunkten i ett badrum. Det är inte så konstigt egentligen. Ett härligt varmt bad är en avkopplande stund och en skön vardagslyx. Vi har badkar i lucite, akryl, emalj, Solid surface och gjutmarmor. Gemensamt är Svedbergs omtanke om kvalitet och finish liksom samspelet mellan form och funktion.

Slitstarkt med Solid surface

Badkar i materialet Solid surface kan se ut nästan hur som helst, eftersom materialet är så formbart. Det är också ett mycket lättskött material. Och om du tappar något så att det blir en spricka kan badkaret lagas till nyskick. Hemligheten med Solid surface är det porlösa kompositmaterialet som har många fördelar. Slitstyrkan är extremt hög och hygienegenskaperna mycket goda. Dessutom kan materialet utseendemässigt imitera trä, sten och andra naturliga material men är betydligt mer flexibelt.

Solid Surface

Lättstädat med lucite

Förutom att badkar av lucite är trevliga att vila ögonen på är det ett mycket praktiskt och lättstädat material. Att det är extremt formbart gör det möjligt att skapa badkar i nästa vilken form som helst.

Lucite

Akryl gör att badkaret håller sig fint länge

Förutom att badkar av akryl är trevliga att vila ögonen på är det ett mycket praktiskt och lättstädat material. Att det är extremt formbart gör det möjligt att skapa badkar i nästan vilken form som helst.

Akryl

Behåll värmen med gjutmarmor

Det mest kännetecknande för gjutmarmor är att det gör badkaren extremt stabila. Men det finns fler fördelar, till exempel att det håller värmen länge. Optimalt för dig som älskar långa, avkopplande bad. Välj mellan olika former och storlekar.

Gjutmarmor

Emalj ger blank och vacker yta

Säg emalj och många får något nostalgiskt i blicken. Att emalj är så älskat beror inte bara på att det är ett material som har en historia, det är också praktiskt och robust. Det är ett material som ger en blank och vacker yta och även står emot slitage och repor bra.

Emalj

Välj ett badkar som passar dig!

Letar du efter ett badkar till ditt badrum? Besök någon av våra återförsäljare och se våra sköna och praktiska badkar "på riktigt".

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.