Rum för liv och lust

Hon vaknade av att ljuset från morgonsolen letade sig in mellan persiennerna. Från badrummet kom skratt från barnen. Det doftade nyrostat bröd från köket. Hon satte fötterna i de mjuka fårskinnstofflorna och gick till badrummet. På andra sidan dörren hörde hon någon av dem duscha, den andra borstade tänderna. Hon knackade försiktigt, ingen reaktion. Det blev helt tyst, förutom lite fniss. Plötsligt for badrumsdörren upp och barnens ”buuuu” överraskade henne. De kramade om varandra och hon skulle precis gå in i badrummet när hennes man trängde sig före. ”Ursäkta älskling bara en sekund”, sa han. Dörren stängdes innan hon hann reagera. Det skvalade en lång stund innan han kom ut igen. ”God morgon, frukosten är klar.” Hon gav honom en låtsad irriterad blick, gick in i badrummet och låste. När hon såg sig i spegeln log hon. Nu var badrummet hennes. Åtminstone för en liten stund. Bara hennes.

Svedbergs - Badrum för liv och lust

#introbysvedbergs

Langfoss tilldelas Red Dot Award.

Vår skärmvägg Langfoss har utsetts till vinnare av Red Dot Award för sin produktdesign. Red Dot Award är en ansedd och världsomspännande tävling som premierar det bästa inom de tre kategorierna: produktdesign, kommunikationsdesign och designkoncept

Vår skärmvägg har utsetts till vinnare av Red Dot Award

– Att belönas med en Red Dot i kategorin produktdesign är ett bevis på den höga kvalitet och enastående design som Svedbergs produkt håller. Johan Körner, designchef

Samarbete med Halvor Bakke

Om vi funderar på att utveckla en helt ny badrumsserie, hur gör vi då? Något oväntat kanske, men vi kontaktar en norrman. Halvor Bakke är känd i Norge från tv och samarbeten med flera inredningsföretag. Tillsammans med oss har han nu formgivit den nya möbelserien Epos. En berättelse som bara har börjat.

Halvor Bakke, interiördesigner
Halvor Bakke, interiördesigner

Badrumsboken 2021

I Badrumsboken har vi samlat mycket av det du behöver för att förverkliga din badrumsdröm. Oavsett om det är stora eller små förändringar. Bläddra i katalogen online eller hämta ett exemplar hos din närmaste återförsäljare.

Svedbergs Badrumsbok 2021 - inspiration till badrummet

Langfoss - Duscharnas dusch

Ett av Norges högsta vattenfall har inspirerat oss att skapa en dusch med mycket glas och rymd. Tunna, grafiska profiler ger ett minimalistiskt och stilrent uttryck. Den vågformade textilen står för det spektakulära, samtidigt bidrar den till en exklusiv och ombonad känsla. Välkommen att uppleva Langfoss, fem kilometer sydväst om byn Fjæra, eller hemma i badrummet.

Langfoss
Langfoss skärmvägg - duscharnas dusch

Fler speglar än någonsin

I år finns det fler speglar än någonsin att välja mellan. På vissa går det att justera ljusstyrkan och färgtemperaturen (perfekt vid sminkning eller rakning), på andra går det att få stämningsfullt bakgrundsljus medan vissa speglar helt enkelt bara är speglar.

Svedbergs speglar - badrumsspeglar med eller utan belysning

Utforska våra produkter

Rita upp ditt badrum i 3D

Med vårt ritverktyg Blueprint kan du enkelt planera och rita ditt nya badrum. Ange ditt badrums dimensioner, välj kakel och klinkers och placera ut dina badrumsmöbler. När du är klar får du en fullständig inredningslista och inspirerande bilder på ditt drömbadrum. Vårt ritverktyg kräver att du sitter vid en dator och fungerar inte på mobila enheter.

Svedbergs planeringsverktyg, rita badrummet i 3D
Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.