Rum för liv och lust

Han sov fortfarande. Hon hade precis vaknat med en skön känsla som närmast kunde beskrivas som förväntansfull. De hade pratat om det i månader. Besökt mängder med utställningar. Beställt kataloger och besökt hemsidor. Hon kunde inte längre räkna alla hon följde på Pinterest för att få rätt känsla och inspiration. Till slut hade de bestämt sig. Det fanns inga tvivel. Igår hade hantverkarna lämnat huset. Det hade nästan känts lite högtidligt när hon och Rickard öppnat dörren och sett allt på plats. Så fint. Den randiga fronten av brun ask. Det stora tvättstället av plåt i en ton av blyerts. Bänkskivan som bröt av på ett perfekt sätt. Detaljerna. Lite hotellkänsla hade han sagt. Hon reste sig men blev sittande en stund på sängkanten. Som om hon ville dra ut på stunden. Någon spolade. Hon kom att tänka på alla val de gjort, inte bara badrumsmöblerna, alla funktioner, belysning, kakel och golv. DuraDry, hette det så? Alla dessa uttryck! Men det hade varit värt all tid de lagt ned. Allt kändes så självklart nu. Hon log, gick mot badrummet, öppnade dörren, blev stående någon sekund och gick in.

Epos badrumsmöbel med ovanpåliggande tvättställ

#eposbysvedbergs

Nu är den här - Badrumsboken 2022

I Badrumsboken har vi samlat mycket av det du behöver för att förverkliga din badrumsdröm. Oavsett om det är stora eller små förändringar. Bläddra i katalogen online eller hämta ett exemplar hos din närmaste återförsäljare.

Svedbergs Badrumsbok 2022

Langfoss - Succén som har förfinats

Langfoss blev en stor succé när vi lanserade serien 2021. Nu har vi utvecklat duscharna ytterligare, finslipat på detaljerna och tillfört några nyheter. De kan tyckas små men ofta är det just i det lilla som storheten finns. Ett tankesätt som gav duschserien utmärkelsen Red Dot Award redan förra året.

Nyhet - Langfoss med dörr
Langfoss hörndusch med gardin och hylla

Flera möbelserier - samma känsla

Du kan se våra möbelserier som olika uttryck för en och samma känsla. Det handlar om kärleken och omsorgen för det estetiska, praktiska och hållbara. Men också för möjligheten att skapa ett individuellt uttryck. Det spelar ingen roll om du väljer Epos, Forma, Skapa eller Intro. Det är Svedbergs du får.

Snygg och smart förvaring

I år satsar vi mer än någonsin på förvaring. Såväl dold som öppen. Praktiska och funktionella lösningar som går hand i hand med det estetiska.

Trolla fram förvaringen
Högskåp med vitrindörr till badrummet

Langfoss tilldelas Red Dot Award.

Vår skärmvägg Langfoss har utsetts till vinnare av Red Dot Award för sin produktdesign. Red Dot Award är en ansedd och världsomspännande tävling som premierar det bästa inom de tre kategorierna: produktdesign, kommunikationsdesign och designkoncept

Vår skärmvägg har utsetts till vinnare av Red Dot Award

– Att belönas med en Red Dot i kategorin produktdesign är ett bevis på den höga kvalitet och enastående design som Svedbergs produkt håller. Johan Körner, designchef

Allt för hela badrummet

Att välja produkter från Svedbergs ska vara enkelt. Därför har vi allt för hela badrummet. Badrumsmöbler så klart, men också tvättställ, blandare duschar, badkar, handdukstorkar, WC och möbler till tvättstugor. Formgivna på en mängd olika sätt och utföranden så att det passar just din smak och ditt badrum. Oavsett om det är stort, litet eller mitt i mellan. Vad du än har för smak; lyxigt, personligt eller enkelt. Och all passar ihop; mått, färgnyanser och material.

Rita upp ditt badrum i 3D

Med vårt ritverktyg Blueprint kan du enkelt planera och rita ditt nya badrum. Ange ditt badrums dimensioner, välj kakel och klinkers och placera ut dina badrumsmöbler. När du är klar får du en fullständig inredningslista och inspirerande bilder på ditt drömbadrum. Vårt ritverktyg kräver att du sitter vid en dator och fungerar inte på mobila enheter.

Svedbergs planeringsverktyg, rita badrummet i 3D

Samarbete med Halvor Bakke

Om vi funderar på att utveckla en helt ny badrumsserie, hur gör vi då? Något oväntat kanske, men vi kontaktar en norrman. Halvor Bakke är känd i Norge från tv och samarbeten med flera inredningsföretag. Tillsammans med oss har han nu formgivit den nya möbelserien Epos. En berättelse som bara har börjat.

Halvor Bakke, interiördesigner
Halvor Bakke, interiördesigner
Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.