Lucite

Med Lucite kan du få nästan vilken design du vill på badkaret eftersom materialet är extremt formbart. Den färgbeständiga ytfinishen ger en varm och mjuk känsla. Att det är lättstädat beror på att materialet inte släpper igenom smutspartiklar.

Badkar i Lucite

Auren

Badkaret Auren står för det kompromisslöst nya; ett matt badkar med hög designfaktor. Tunna kanter med en svag lutning inåt ger ett slimmat och modernt intryck - och trots det ändå en ergonomisk badupplevelse invändigt.

Barb detalj

Barb

Den ovala formgivningen skapar ett mjukt och modernt intryck. Att det är fristående är inte bara snyggt, det gör dessutom badkaret lättplacerat i de flesta badrum. Generöst baddjup med gott om plats. Välj till blandare för väggmontage.

Barb
Ume detalj

Ume

Ume har en rund och ergonomisk utformning som gör att det är skönt att sitta i. Har ett baddjup på 45 cm. Levereras med avloppssats. Välj till blandare för väggmontage.

Ume
Lule detalj

Lule

Form och funktion i ett och samma badkar. Runt och ergonomiskt. Tillverkat i lucite som är starkare och ger en lyxigare yta än akryl. Finns i två storlekar, 158 och 170. Välj till blandare för väggmontage eller sargmonterad.

Lule

Välj ett badkar som passar dig!

Letar du efter ett badkar till ditt badrum? Besök någon av våra återförsäljare och se våra sköna och praktiska badkar "på riktigt".

Fristående badkar i badrummet
Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.