Renovera badrum

5 tips för dig som ska renovera badrummet

När du planerar en badrumsrenovering är noggrann planering och budgetering nyckeln till framgång. Använd Svedbergs ritverktyg för att visuellt planera ditt nya badrum i 3D, och se till att anlita professionella hantverkare för att säkerställa kvalitet och våtrumssäkerhet. Välj även hållbara och miljövänliga alternativ för badrumsmöbler och installationer som inte bara minskar miljöpåverkan utan även långsiktiga kostnader.

Poem badrumsmöbel och Skoga skärmvägg

Det handlar om design, flexibilitet och nu även förvaring

1. Planera noggrant och sätt budgeten

Börja med att skapa en detaljerad plan innan du börjar renovera badrummet. Hur ser rummet ut? Ska du ha ett helkaklat badrum eller våtrumsmatta? Dusch eller badkar? I planeringsfasen bör du också sätta en realistisk budget. Ta med kostnader för material, möbler, arbetskraft samt oförutsedda utgifter och en buffert för överraskningar som kan tillkomma under badrumsrenoveringen.

Använd Svedbergs ritverktyg där du kan rita ditt nya badrum i 3D och välja både ytskikt och badrumsmöbler.

Poem kommod i pur ek och ramfont

Rita badrummet

Bygg ditt badrum redan ikväll. Med några knapptryck kan du enkelt planera hur du vill ha det. Lycka till!

Svedbergs ritverktyg - rita ditt badrum

2. Anlita professionella hantverkare

Tänk på att anlita professionella snickare, rörmokare och elektriker när det är dags att börja med badrumsrenoveringen. Då säkerställer du att renoveringen utförs på ett korrekt sätt enligt gällande branschregler och att du får ett våtrumssäkert badrum.

Många av våra återförsäljare kan hjälpa dig med att renovera badrummet och installera dina badrumsmöbler. Sök efter din närmaste Svedbergs-återförsäljare och be om en offert.

Poem badrumsmöbel i brun ask och Sarek spegelskåp
Poem badrumsmöbel i pur ek

Nyheter till badrummet

3. Välj miljövänliga och hållbara alternativ

Investera i badrumsinredning av hög kvalitet och som är tillverkade av hållbara material. Med hållbara badrumsmöbler får du ett badrum som både håller länge och som har en låg miljöpåverkan. Svedbergs svensktillverkade badrumsmöbler har garanti upp till 20 år vilket gör att du får badrumsmöbler som håller riktigt länge.

Tänk på att installera vattenbesparande blandare till tvättstället och duschutrymmet för att minska på vattenförbrukningen som både är bra för miljön och minskar dina vattenkostnader.

Intro tvättställskåp i Salvia och emaljbadkar

Vår katalog

I vår katalog Bad & Rum kan du hitta hela produktsortimentet. Bläddra i katalogen online eller besök en återförsäljare.

Svedbergs produktkatalog Bad & Rum

4. Välj rätt storlek på möblerna

När det är dags att välja badrumsmöbler så se också till att välja möbler som passar badrummets storlek. För stora möbler kan få badrummet att kännas trångt och för små möbler kan göra att badrummet ser oproportionerligt ut.

Välj badrumsmöbler som passar din personliga stil och tänk på att välja badrumsmöbler som både är funktionella och som kompletterar varandra.

Epos badrumsmöbel i vit ask och Valje rund dubbel
Epos tvättställskåp i svar ask och Langfoss med linjeglas

För det medelstora till stora badrummet

5. Maximera utrymmet med förvaring

Välj möbler som inte bara ser bra ut utan som också är funktionella och som passar dina behov. Tänk på att välja badrumsmöbler med bra och smart förvaring för att hålla badrummet organiserat. Med spegelskåp över tvättställsskåpet, högskåp och duschförvaring kan du maximera förvaringsutrymmet i badrummet.

Poem badrumsmöbel i pur ek med lådinrede
divider
Poem badrumsmöbel i brun ask med sidoförvaring

Tips & råd för ditt nya badrum

Funderar du på att renovera badrummet? Vägen till ett nytt badrum kan kännas lång men resultatet blir ofta fantastiskt.

Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.