Skoga hörndusch halvrund i rökglas

#skogabysvedbergs

Skoga - Formspråk som förhöjer

Namnet är hämtat från Islands största vattenfall, för det naturligt vackra, kraften och möjligheterna. Här är det fokus på design och flexibilitet, resultatet har blivit ett mantra; det finns en Skoga för varje badrum. Det lilla, det större, men också för alla de med lite annorlunda mått.

Skoga nischdush och Epos badrumsmöbel
Skoga nischdusch och Savon badkar
Skoga skärmvägg badkar och Tofta badkar
Skoga vikhörnddusch och takduschpaket
Skoga duschhörna och Intro badrumsmöbler
Skoga hörndusch med profiler i vit matt
Skoga hörndusch och duschbadkar i akryl
Skoga skärmvägg och emaljbadkar
Skoga skärmvägg och badkar i emalj
Skoga hörndusch i klarglas och takduschpaket

Flexibel som standard

Det här är ett duschsortiment som lyfter och ramar in med ett formspråk som är enkelt att tycka om. Skoga är ett modernt och stilrent val oavsett vilken av alla varianter du fastnar för. Det spelar mindre roll om ditt badrum har udda mått, har högt i tak eller är helt normalt, det finns alltid en Skoga. Du kan till och med få vissa modeller med höjden 225 cm. Dessutom ingår många smarta detaljer

Skoga hörndusch i klarglas

För dig som monterar

Lyftgångjärnen gör det enklare att öppna och stänga dörren. Släplisten håller tätt mot golvet så att du slipper stänk. Och på vissa modeller kan dörrarna, när duschen inte används, vikas inåt för att spara utrymme. Naturligtvis tillåter de smidiga profilerna rördragning.

Skoga vikhörndusch med svarta profiler

Utforska Skoga

Någon har räknat ut att vi tillbringar drygt två dygn i de ljumma vattenstrålarna under ett år. Mer än hälften av oss sjunger samtidigt och ungefär lika många passar på att reflektera över livet. Det här är intressant för det säger en hel del om våra duschvanor. Vi duschar inte längre enbart för att bli rena, det handlar lika mycket om avkoppling och reflektion. Det är också förklaringen till att vi erbjuder många olika typer av duschar, för vi duschar av många olika anledningar.

Hörndusch rak

Formgivningen skapar en strikt, nästan grafisk känsla. De smarta lyftgångjärnen gör det enklare att öppna och stänga dörrarna och släplisten håller tätt mot golvet så att du slipper stänk. När duschen inte används kan dörrarna vikas inåt för att spara utrymme. De smidiga profilerna tillåter rördragning

Skoga rak hörndusch med vita profiler

Hörndusch rund

Den mjuka och följsamma formgivningen skapar lugn och harmoni. Duschglaset i halvfrost ger ett bra insynsskydd, men det finns också andra alternativ. Gångjärnen gör det enklare att öppna och stänga dörrarna och släplisten håller tätt mot golvet. Profilerna tillåter rördragning.

Skoga rund hörndusch med rökglas
Duschglas med härdat säkerhetsglas

Härdat säkerhetsglas 6 mm

Glas finns som klart, halvfrost, frost och rök.

Skoga har fyra olika profilfärger

Fyra profilfärger

Profilfärg finns som vit matt, aluminium matt, aluminium blank och svart matt.

Finns tre olika handtag att välja bland

Tre olika handtag

Skoga går att få med tre olika handtag: Knopp, hål och handtag

Hörnstag till duschen finns som tillval

Hörnstag

Hörnstag finns som tillval.

Skärmvägg

Skogas skärmväggar går att få i många olika varianter, formgivningen förmedlar dock alltid samma känsla. Gångjärnen gör det enkelt att öppna och stänga dörren och släplisten håller tätt mot golvet. Med staget går det att få en rörlig dörr att bli fast. De smidiga profilerna tillåter rördragning

Skoga skärmvägg i frostglas

Nisch enkel eller dubbel

En duschupplevelse startar långt innan du har vridit på kranarna. Och varar långt efter att du är klar. Skogas formgivning gör nischduschen till ett smycke i badrummet. Och de praktiska detaljerna skapar bland annat mer golvyta och minimerar skvätt.

Skoga nischdusch dubbel

Skärmvägg bad

En smart lösning för den som vill kunna duscha utan att skvätta ned hela badrummet. Dörren kan vikas in när den inte används

Skoga skärmvägg för badkar

Hörndusch bad

Med ett duschhörn på ett badkar slipper du stänk. Dörrarna kan dessutom vikas undan när du inte använder dem.

Skoga hörndusch för badkar

Vikdusch

Den stora fördelen med en vikdusch är att den passar alla badrum och tar minimalt med plats. Här får det praktiska och funktionella stå i centrum. Du bygger den som du vill, börja med att välja utförande. Sedan väljer du glas, färg på vikväggarna och slutligen storlek. Så enkelt att ingen behöver ta sig vatten över huvudet.

Skoga vikhörndusch i klarglas
Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.