Bloc tvättställsskåp med Skoga nischdusch

Skoga

Formspråk som förhöjer

Fokus på funktion

Det handlar om design, flexibilitet och nu även förvaring. Resultatet har blivit att det finns en Skoga för varje badrum. Det lilla, det större, men också för alla de med lite annorlunda mått.

Fokus på funktion
Poem tvättställsskåp och Skoga hörndusch
Slimmat, praktiskt och tättslutande med fokus på funktion och flexibilitet.
Slimmat, praktiskt och tättslutande med fokus på funktion och flexibilitet.
Poem tvättställsskåp och Skoga vikhörndusch

Flexibel som standard

Valbarhet

Hörn-, nisch-, vikdusch och skärmvägg. Hörndusch och skärmvägg för badkar. Integrerad platsbesparande Skoga Förvaring.

Funktion

Invikningsbar och platsbesparande. Vändbar för höger och vänster placering. Lyftbeslag för enkel öppning, stängning och rengöring.

Kvalité

6mm härdat säkerhetsglas. CE-märkt. Svensktillverkad med 20 års garanti.

Hållbarhet

100 % återvinningsbar.

Skoga förvaring

Storheten ligger i ett yttre slimmat uttryck med semidolda, väl tilltagna hyllor med praktiska relingar på insidan. Här ingår 5 stora hyllor på insidan av duschprofilen samt en praktiskt krok för badrock och / eller handduk på utsidan. Färgmatchning med övriga detaljer.

Vår Skoga förvaring är klassledaren bland duschförvaring till profildusch.
Vår Skoga förvaring är klassledaren bland duschförvaring till profildusch.

För dig som monterar

Lyftgångjärnen gör det enklare att öppna och stänga dörren. Släplisten håller tätt mot golvet så att du slipper stänk. Och på vissa modeller kan dörrarna, när duschen inte används, vikas inåt för att spara utrymme. Naturligtvis tillåter de smidiga profilerna rördragning.

Lättmonterad hörndusch

Hörndusch rak

Formgivningen skapar en strikt, nästan grafisk känsla. De smarta lyftgångjärnen gör det enklare att öppna och stänga dörrarna och släplisten håller tätt mot golvet så att du slipper stänk. När duschen inte används kan dörrarna vikas inåt för att spara utrymme. De smidiga profilerna tillåter rördragning.

Skoga hörndusch rak

Hörndusch rund

Den mjuka och följsamma formgivningen skapar lugn och harmoni. Duschglaset i halvfrost ger ett bra insynsskydd, men det finns också andra alternativ. Gångjärnen gör det enklare att öppna och stänga dörrarna och släplisten håller tätt mot golvet. Profilerna tillåter rördragning.

Skoga hörndusch halvrund

Skärmvägg

Skogas skärmväggar går att få i många olika varianter, formgivningen förmedlar dock alltid samma känsla. Gångjärnen gör det enkelt att öppna och stänga dörren och släplisten håller tätt mot golvet. Med ett stag går det att få en rörlig dörr att bli fast. De smidiga profilerna tillåter rördragning.

Skoga skärmvägg

Nisch enkel eller dubbel

En duschupplevelse startar långt innan du har vridit på kranarna. Och varar långt efter att du är klar. Skogas formgivning gör nischduschen till ett smycke i badrummet. Och de praktiska detaljerna skapar bland annat mer golvyta och minimerar stänk.

Skoga nischdusch

Vikdusch

Vikduscharna är konstruerade för att passa alla badrum och ta minimalt med plats. Precis som namnet antyder handlar det om att ”vika ihop” duschen när den inte används. Välj mellan olika modeller och utföranden för att hitta en lösning som passar just ditt badrum.

Skoga vikhörndusch

EPD - Environmental Product Declaration

Skoga hörndusch innehar en miljövarudeklaration. Denna deklaration täcker 31 artiklar. Genom att ta fram EPD:er kan vi följa produktens miljöpåverkan genom hela dess livscykel.

EPD - Environmental Product Declaration
Poem badrumsmöbel i brun ask

Nyheter till badrummet

Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.