#formabysvedbergs

Forma - Gör lite som du vill

Forma passar i de flesta badrum, stort som litet, eftersom flexibiliteten är hög. Kort och gott, du kan mixa och matcha lite som du vill. Vi står för möjligheterna och du för fantasin. Välj mellan olika fronter, färger, tvättställ, blandare och handtag. Det mesta ingår, men genom några enkla tillval kan du höja den personliga stilen ytterligare.

Kanske den mest flexibla möbelserien vi någonsin gjort.

Gillar du formgivningen kommer du att älska valmöjligheterna med Forma. Du bestämmer stil genom ditt val av fronter, skåp, färger, material, bredder, djup och detaljer. Lådfronter med integrerade handtag är en av nyheterna i år

För stora och små badrum

Möbelserien Forma som introducerades för några år sedan har blivit väldigt omtyckt. Frågar du oss beror det på den tidlösa formgivningen, det är en möbel som är enkel att tycka om och som skapar lugn och harmoni. Linjerna är raka och rena där detaljerna får ta plats och allt annat som du vill inreda badrummet med. Samtidigt kan möbeln ges olika uttryck beroende på val av front, tvättställ, handtag och blandare. Det där överlåter vi till dig. Enligt våra formgivare passar möblerna både i mindre och större badrum

#formabysvedbergs

Utforska Forma

Ett nytt sätt att köpa badrumsmöbler, mixa och matcha som du vill. Forma är inte bara en möbelserie, det är ett nytt sätt att köpa badrumsmöbler. Ett annorlunda sätt att tänka där vi har satt dig, som individ, i förarsätet. Du bestämmer. Stil, fronter, skåp, färger, material, bredder, djup och detaljer. Allt. Möbelserien har blivit en revolution i badrumsbranschen. Och det är lika bra att du vänjer dig vid tanken. Det här är framtidens sätt att köpa badrumsmöbler.

Håll ordning och reda

Lådorna har fackindelning som gör det enkelt att hålla ordning och reda, allt ligger helt enkelt kvar på sin plats. Inredet är mycket tåligt och lättskött. Som tillval finns lådinredning av trä, både snyggt och praktiskt. Det smarta vattenlåset EasyClean ingår, som gör det mycket enklare att rensa och hålla rent.

Sex olika fronter

Dessutom kan du välja mellan olika utföranden på fronterna. Om du vill ha lådor med vår släta front Plan och Push openfunktion eller front med integrerat handtag är en smaksak

Plan

Push open

Sans

Dekor

Kontur

Kant

Ram

Enkel att tycka om

Forma är en möbel som är enkel att tycka om. Linjerna är raka och rena där detaljerna får ta plats. Samtidigt kan möbeln ges olika uttryck beroende på val av tvättställ, blandare, sidoförvaring och badkar.

Färgernas betydelse för helhetskänslan

Vilken färg du bestämmer dig för på badrumsmöbeln har naturligtvis betydelse för helheten. Därför kan du välja mellan fyra standardfärger och fem färger som är tillval. Standardfärgerna är vit, skiffergrå, blond ek och svart ek, tillvalsfärgerna är hav, aska, kalk, sand och salvia.

Bänkskiva i Dekton eller Silestone

Du kan få bänkskivan i Dekton eller Silestone. Dekton är ett reptåligt och mycket hårt material med högre böjhållfasthet än granit. Materialet är UV-beständigt vilket innebär att ytan är enkel att rengöra och inte bleks. Välj mellan Sirius (svart), Keon (grå) och Aura (vit). Silestone är gjort av kvarts, bland de hårdaste material som finns på jorden. Ett reptåligt och slitstarkt material. Välj mellan Tebas (svart) eller Helix (marmorliknande).

Sirius

Dekton

Keon

Dekton

Aura

Dekton

Tebas

Silestone

Helix

Silestone

Besök närmaste återförsäljare

Besök en återförsäljare nära dig och se våra badrumsmöbler "på riktigt".

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.