Forma - Gör lite som du vill

Forma passar i de flesta badrum, stort som litet, eftersom flexibiliteten är hög. Kort och gott, du kan mixa och matcha lite som du vill. Vi står för möjligheterna och du för fantasin. Välj mellan olika fronter, färger, tvättställ, blandare och handtag. Det mesta ingår, men genom några enkla tillval kan du höja den personliga stilen ytterligare.

Forma badrumsmöbel i svart ek
Forma badrumsmöbel i vit med integrerat handtag
Forma badrumsmöbel i blond ek
Forma badrumsmöbel i färgen hav
Forma badrumsmöbel i vitt med dubbla tvättställ
Forma tvättställsskåp i svart ek, rund spegel med belysning och duschhörna
Forma badrumsmöbel i skiffergrå
Forma kommod i svart ek och spegel med LED
Forma tvättställsskåp, Skuru spegelskåp och högskåp med extra förvaring
Forma tvättställsskåp, duschhörna, högskåp och WC

Kanske den mest flexibla möbelserien vi någonsin gjort

Gillar du formgivningen kommer du att älska valmöjligheterna med Forma. Du bestämmer stil genom ditt val av fronter, skåp, färger, material, bredder, djup och detaljer. Lådfronter med integrerade handtag är en av nyheterna i år

Forma badrumsmöbel med tvättställ Hav och Kebne tvättställsblandare

För stora och små badrum

Möbelserien Forma som introducerades för några år sedan har blivit väldigt omtyckt. Frågar du oss beror det på den tidlösa formgivningen, det är en möbel som är enkel att tycka om och som skapar lugn och harmoni. Linjerna är raka och rena där detaljerna får ta plats och allt annat som du vill inreda badrummet med. Samtidigt kan möbeln ges olika uttryck beroende på val av front, tvättställ, handtag och blandare. Det där överlåter vi till dig. Enligt våra formgivare passar möblerna både i mindre och större badrum

Forma badrumsmöbel - vit med integrerat handtag
Forma tvättställsskåp i sand med två lådor och ovanpåliggande handfat

#formabysvedbergs

Utforska Forma

Ett nytt sätt att köpa badrumsmöbler, mixa och matcha som du vill. Forma är inte bara en möbelserie, det är ett nytt sätt att köpa badrumsmöbler. Ett annorlunda sätt att tänka där vi har satt dig, som individ, i förarsätet. Du bestämmer. Stil, fronter, skåp, färger, material, bredder, djup och detaljer. Allt. Möbelserien har blivit en revolution i badrumsbranschen. Och det är lika bra att du vänjer dig vid tanken. Det här är framtidens sätt att köpa badrumsmöbler.

Håll ordning och reda

Lådorna har fackindelning som gör det enkelt att hålla ordning och reda, allt ligger helt enkelt kvar på sin plats. Inredet är mycket tåligt och lättskött. Som tillval finns lådinredning av trä, både snyggt och praktiskt. Det smarta vattenlåset EasyClean ingår, som gör det mycket enklare att rensa och hålla rent.

Forma tvättställsskåp i i skiffergrå ram och Hamra spegelskåp

Sex olika fronter

Dessutom kan du välja mellan olika utföranden på fronterna. Om du vill ha lådor med vår släta front Plan och Push openfunktion eller front med integrerat handtag är en smaksak

Forma tvättställsskåp med Plan front

Plan

Front för det släta, enkla och avskalade grunduttrycket. Skapa personlig stil genom olika standardkulörer, utvald färgkollektion, äkta träfanér samt handtag.

Forma tvättställsskåp Sans med integrerat handtag

Sans

Integrerat grepp i ovankant ger ett funktionellt stilrent och okonstlat uttryck. Den fuktresistenta konstruktionen följer frontens färg och går att få både i kulör samt äkta träfanér.

Forma tvättställsskåp Dekor med integrerat handtag

Dekor

Integrerat handtag med funktionellt grepp i modernt utseende. Den fuktresistenta konstruktionen följer frontens färg och går att få både i kulör samt äkta träfanér.

Forma tvättställsskåp Kontur med integrerat handtag

Kontur

Denna front erbjuder en dekorativ och funktionell grepplist som löper hela vägen runtom. Dess unika design tar sig olika uttryck beroende på färg och finish; från det stilrena till en känsla av finsnickeri. Erbjuds både i kulör och massivträ.

Forma tvättställsskåp med fronten Kant

Kant

Front med fasad yttre kant vars stiluttryck kan varieras beroende på färg- och handtagsval och skifta från klassisk till mer samtida. Erbjuds i standardkulörer.

Forma med vit ram

Ram

Ramfront i minimalistisk shakerstil. Rena linjer i kombination med olika handtag möjliggör allt från klassiskt lantlig känsla till modernare utförande. Erbjuds både i kulör och äkta träfanér.

Forma tvättställsskåp med Plan front och

Push open

Slät front i både kulör och fanér. Slät front med push funktion för det diskreta, minimalistiskt stilrena. Erbjuds både i kulör och äkta träfanér.

Enkel att tycka om

Forma är en möbel som är enkel att tycka om. Linjerna är raka och rena där detaljerna får ta plats. Samtidigt kan möbeln ges olika uttryck beroende på val av tvättställ, blandare, sidoförvaring och badkar.

Forma badrumsmöbel i blondek, förvaring, badkar och takduschpaket

Färgernas betydelse för helhetskänslan

Vilken färg du bestämmer dig för på badrumsmöbeln har naturligtvis betydelse för helheten. Därför kan du välja mellan fyra standardfärger och fem färger som är tillval. Standardfärgerna är vit, skiffergrå, blond ek och svart ek, tillvalsfärgerna är hav, aska, kalk, sand och salvia.

Utvald färgkollektion

Hav

Hav

Kalk

Kalk

Sand

Sand

Salvia

Salvia

Bänkskiva i Dekton

Du kan få bänkskivan i Dekton. Dekton är ett reptåligt och mycket hårt material med högre böjhållfasthet än granit. Materialet är UV-beständigt vilket innebär att ytan är enkel att rengöra och inte bleks. Välj mellan Sirius (svart), Keon (grå) och Aura (vit).

Sirius bänkskiva i dekton

Sirius

Keon bänkskiva i Dekton

Keon

Aura bänkskiva i Dekton

Aura

Besök närmaste återförsäljare

Besök en återförsäljare nära dig och se våra badrumsmöbler "på riktigt".

Utforska Formas badrumsmöbler
Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.