Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Forma - Oändliga kombinationsmöjligheter

Ett nytt sätt att köpa badrumsmöbler, mixa och matcha som du vill. Forma är inte bara en möbelserie, det är ett nytt sätt att köpa badrumsmöbler. Ett annorlunda sätt att tänka där vi har satt dig, som individ, i förarsätet. Du bestämmer. Stil, fronter, skåp, färger, material, bredder, djup och detaljer. Allt. Möbelserien har blivit en revolution i badrumsbranschen. Och det är lika bra att du vänjer dig vid tanken. Det här är framtidens sätt att köpa badrumsmöbler.

De bästa lådor vi någonsin gjort

När vi utvecklade vårt nya lådkoncept utgick vi från att konstruktionen skulle vara stabil och funktionen hög. Och de som ville skulle kunna göra tillval för att höja upplevelsen ytterligare. Box One ingår och kostar inget extra. Lådan har ett inrede av form- sprutad plast som är mycket tåligt och lättskött. Materialet i lådans botten är behandlat för att inget ska glida omkring.

BOX ONE+

Vill du höja upplevelsen kan du, mot ett tillägg, välja Box One+. Då får du svart träinredning och två lösa, lite mindre trälådor som du kan placera var du vill i lådorna. Både snyggt och praktiskt.

Funktionell förstoringsspegel

Alla skönhetsintresserades bästa vän. Ett perfekt tillval för dig som vill göra sminkningen fulländad.

EasyClean

Nytt, smart vattenlås som gör det enklare att rensa och hålla rent. Ingår som standard i Forma.

Fördelar med LED

Fördelen med LED-belysning är livslängden som är cirka 50 gånger längre jämfört med en glödlampa och 3–4 gånger längre jämfört med lysrör. Det är också ett bra miljöval eftersom LED har en låg energiförbrukning och är fritt från kvicksilver. Tekniken klarar av frekventa tändningar utan att livslängden påverkas och det blir ljust direkt utan någon fördröjning.

Högsta elsäkerhet

IP44 har högst säkerhetsnivå och passar i dusch- och badzoner samt i riktigt trånga badrum. All el i vårt sortiment är dessutom CE- och S-märkt.

Forma Fri

Underskåpet Forma Fri är en utveckling av vår flexibla möbelserie Forma, som har skapats så att du enkelt kan plocka ihop det som passar just ditt badrum. På ditt eget sätt. Känn dig fri att skapa nya dimensioner och spännande effekter.

Svedbergs Individual Design

Formspråket är avskalat och tydligt. Tillverkat med omsorg och känsla för hantverket. Forma är för dig som ställer höga krav på form och funktion, genom att kombinera med SiD får du dessutom obegränsade valmöjligheter. Vi anpassar helt enkelt möblerna efter ditt badrums individuella mått och skapar på så sätt unika lösningar. Du bestämmer.

Upplev full frihet