Akryl

En syntetisk fiber som använts i olika sammanhang i många decennier. Materialet ger en varm, mjuk och slät yta i badkaret. Akryl är ett mycket tåligt material med en låg fuktabsorption som gör det enkelt att hålla rent. Allt detta i kombination med att det är ett mycket formbart material förklarar framgången.

Akryl
Kalix detalj

Kalix

Snyggt och enkelt badkar, precis lagom för en person. De mjukt rundade formerna är både estetiskt tilltalande och ger skön komfort. Går att beställa med sargmonterad blandare.

Z160 Akrylbadkar
Pite detalj

Pite

Praktiskt hörnbadkar för barnfamiljen med bl.a. en upphöjd sittplats för mindre barn. Bra avställningsytor för tvål, schampo m.m. Snygg design med mjukt avrundade kanter och stilrena fronter.

Pite
Belle detalj

Belle

Ett klassiskt tassbadkar som sätter fin prägel på badrummet. En lyxig och personlig känsla. Samtidigt modernt, bekvämt och funktionellt. Den lite högre kortsidan ger ett skönt stöd för ryggen. Tassarna finns i krom, mässing, brons och vit matt

Belle
Duschbadkar Torne detaljbild

Torne

Tre praktiska badkar med rejält duschutrymme. Perfekt för dig med litet utrymme men som både vill kunna bada och duscha. Går att få i både höger och vänster-utförande (stora bilden visar höger). Kan även kompletteras med skärmvägg.

Duschbadkar Torne

Välj ett badkar som passar dig!

Letar du efter ett badkar till ditt badrum? Besök någon av våra återförsäljare och se våra sköna och praktiska badkar "på riktigt".

Fristående badkar i badrummet
Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.