Akryl

En syntetisk fiber som använts i olika sammanhang i många decennier. Materialet ger en varm, mjuk och slät yta i badkaret. Akryl är ett mycket tåligt material med en låg fuktabsorption som gör det enkelt att hålla rent. Allt detta i kombination med att det är ett mycket formbart material förklarar framgången.

Akryl
Z160 detalj

Z160

Snyggt och enkelt badkar, precis lagom för en person. De mjukt rundade formerna är både estetiskt tilltalande och ger skön komfort. Går att beställa med sargmonterad blandare.

Z160 Akrylbadkar
Buzz detalj

Buzz

Ett lite mindre hörnbadkar, med integrerade fronter, som passar perfekt i det lilla badrummet. Bra avställningsytor för tvål, schampo och badskum. Ett perfekt val för barnfamiljen. Går att beställa med sargmonterad blandare.

Buzz
Belle detalj

Belle

Ett klassiskt tassbadkar som sätter fin prägel på badrummet. En lyxig och personlig känsla. Samtidigt modernt, bekvämt och funktionellt. Den lite högre kortsidan ger ett skönt stöd för ryggen. Tassarna finns i krom, mässing, brons och vit matt

Belle

Classic

Bekvämt och snyggt badkar i klassisk design med tassar. Den lite högre kortsidan ger ett skönt stöd för ryggen. Tassarna finns i krom, mässing, brons och vit matt.

Classic
Krom
Mässing
Brons
Vit matt
Duschbadkar Z1600 och Z1700 detaljbild

Duschbadkar Z150, Z1600 och Z1700

Tre praktiska badkar med rejält duschutrymme. Perfekt för dig med litet utrymme men som både vill kunna bada och duscha. Går att få i både höger och vänster-utförande (stora bilden visar höger). Kan även kompletteras med skärmvägg.

Duschbadkar Z150, Z1600 och Z1700

Välj ett badkar som passar dig!

Letar du efter ett badkar till ditt badrum? Besök någon av våra återförsäljare och se våra sköna och praktiska badkar "på riktigt".

Fristående badkar i badrummet
Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.