180° duschserie

180° - Ger ett luftigt och exklusivt intryck

Utvecklad och formgiven för dig som vill ha något alldeles extra i badrummet. De stora glasytorna ger ett luftigt och exklusivt intryck. Här finns alla funktioner inbyggda som gör det praktiskt, komfortabelt och säkert att duscha. Allt du behöver tänka på är att hitta just den modell som passar ditt badrum bäst.

180°  nischdusch
180° Rista skärmvägg
180° specialdusch
180° Rista skärmvägg
180° Specialdusch
180° specialanpassad duschlösning

Måttanpassat efter ditt badrum

Skulle du inte hitta den modell du söker kan vi måttanpassa en lösning i serien 180° exakt efter dina önskemål. Det kan gälla höga, sneda eller oregelbundna väggar och golv, eller kanske vill du ha ett hål i glaset, det spelar ingen roll – vi löser det.

Glasytorna ger luft och rymd

Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används vilket frigör golvyta. En annan smart finess är att dörrarna är självstängande de sista centimetrarna, samt att nolläget kan ställas in steglöst. De stora glasytorna ger luft och rymd, dessutom blir det lättstädat. Välj mellan två dörrar eller en dörr och ett fast glas.

180° hörndusch
180° skärmvägg

Lättstädat och luftigt

De stora glasytorna ger luft och rymd. Dessutom blir det lättstädat. Gångjärnen är kromade vilket ger ett bra korrossionsskydd. Alla montage och klämskruvar är dolda. Spaltmåttet mot vägg är endast 3 mm, vilket minimerar stänk i badrummet.

Stabil konstruktion för speciella utrymmen

Välj mellan flera nischmodeller. Oavsett vilken ger de stora glasytorna luft och rymd. Tack vare det är det också lättstädat. Handtag och gångjärn är designade för att skapa ett helhetsintryck, detsamma gäller stag och golvfäste.

180° nischdusch
180° Rista skärmvägg med industridekor

180° Rista

180° Rista som andas industriell känsla och ger badrummet ett litet råare uttryck. Svart är tidlöst.

Svarta detaljer

Anpassat efter dina specialmått

Hittar du inte duschen som passar kan vi specialanpassa alla mått efter dina önskemål. Ingen vinkel är omöjlig, inget tak är för högt. Vi har helt enkelt lösningen du söker. De stora glasytorna ger luft och rymd. Gångjärnen är av krom vilket ger bra korrossionsskydd. Alla montage och klämskruvar är dolda.

Måttanpassa duschen till badrummet
Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.