Mikael Ståhl

Produktionschef

Jobba på Svedbergs - Mikael Ståhl

Född: 1976
Bor: Tranemo
Favorit Svedbergs produkt: Möbelserien Forma är ju något som ligger mig varmt om hjärtat. Det är en produkt som vi i produktionen levt med och produktionstekniskt utvecklat och förfinat under lång tid. Nästa favorit blir antagligen Poem.

Berätta gärna om dig själv! Vem är Mikael?
- Mikael som person är nyfiken på det mesta. Bor i Tranemo med sambo och två tonåringar (tre med våran hund inkluderat). Har ett brinnande och något nördigt intresse för musik. Något som kan vara till last är att jag hatar att förlora, det är något som kan få mig att må riktigt dåligt. Något som får mig att må bra är att ensam hemma i källaren spendera tid med bra musik i högtalarna.

Hur länge har du jobbat på Svedbergs? 
- Jag har jobbat på Svedbergs sedan september 2000.


Berätta gärna hur allt började.

- Jag fick höra att Svedbergs sökte personal till badkarsmonteringen. Jag kontaktade HR och fick komma på intervju. Jag trivs och har trivts fantastiskt bra och det beror på mycket trevliga kollegor och att jag har fått chansen att utvecklas. Under mina 23 år på företaget har jag jobbat med montering, planering, service och ledarskap och fått utvecklas inte bara i min yrkesroll utan även mig som person.


Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?

- En mix av operativt och strategiskt arbete. På förmiddagen kan man diskutera lösningar på detaljnivå och på eftermiddagen kan man sitta med en femårsplan för produktionen. Det är väldigt varierande.


Vad är det bästa med ditt jobb på Svedbergs? 

- Det absolut bästa med mitt jobb är att det utmanar mig varje dag. Både i min yrkesroll men även som person.


Tack för att du ger oss en inblick i ditt arbete! Finns det någon person vars hem du skulle vilja flytta in i?

- När jag var yngre ville jag flytta in hos Alice Cooper. Inte för hemmets skull utan för att se hur han såg ut en vanlig onsdagskväll. Lagar han kvällsmat i samma utstyrsel som på scen?

Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.