Trender för badrummet

Vår egen design- och sortimentschef bjuder på sina trendspaningar för badrummet 2022. Redan nu kan vi avslöja att det handlar mycket om textiler, naturnära material, accenter och kontraster.

Trender för badrummet

Textilier, textilier, textiler

Det är gardiner från golv till tak som gäller. De mjukar upp för en ombonad känsla med sina organiskt böljande former. Dessutom är de ljuddämpande och ger ett naturligt ljusgenomsläpp.

Textilier, textilier, textiler

Accenter, kontraster och kulörer

Ta ut svängarna, blanda och ge, accenter och olika kulörer skapar spännande kontraster. Blått och grönt är tacksamt, där den senare färgen även kommer stort inom modevärlden.

Accenter, kontraster och kulörer

Premiär för Bad & Rum

Välkommen till vår produkt- och köpguide Bad & Rum. Vår ambition är att visa tydligare på alla val- och kombinationsmöjligheter, material och färger. Dessutom kan du läsa om allt det du inte ser – detaljer, funktioner och det hantverk som varit kännetecknande för Svedbergs badrumsmöbler i över etthundra år.

Svedbergs produktkatalog Bad & Rum

Material i samverkan

Återigen, naturen är het och så rätt i tiden. Att kombinera naturmaterial som trä, sten, porslin, glas, metall och textil skapar en välbalanserad helhet.

Material i samverkan

Naturnära färger och material

Vi längtar till naturen och till det naturliga. Färger som sand, grått, gärna med vitt som bas. Härliga kontraster skapar du med jordtoner och mörka eller ljusa träslag.

Naturnära färger och material

Rita upp ditt badrum i 3D

Med vårt ritverktyg Blueprint kan du enkelt planera och rita ditt nya badrum. Ange ditt badrums dimensioner, välj kakel och klinkers och placera ut dina badrumsmöbler. När du är klar får du en fullständig inredningslista och inspirerande bilder på ditt drömbadrum. Vårt ritverktyg kräver att du sitter vid en dator och fungerar inte på mobila enheter.

Svedbergs planeringsverktyg, rita badrummet i 3D

Visa upp vad du har

Du ser det i sällskapsrum och i exklusiva kök. Och i vitrinskåp! Badrummet är bara en förlängning av hemmet. Vi såg det redan förra året, öppna och semiöppna förvaringshyllor där du kan ställa sådant du vill visa upp.

Visa upp vad du har

Det skandinaviska håller

Den skandinaviska känslan verkar ha ett evigt liv. Det ska vara enkelt och avskalat i kombination med naturliga material, fast kanske på ett lite nytt sätt.

Det skandinaviska håller

Besök närmaste återförsäljare

Besök en återförsäljare nära dig och se våra badrumsmöbler "på riktigt".

Utforska Epos badrumsmöbler & kommoder.
Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.