Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

New Nordic

New Nordic är ursprungligen en skandinavisk nischstil. Den passar dig som inte tilltalas av till exempel stilrent och mörkt eller avskalat och vitt. Du tycker om när det är färgglatt och mer levande i badrummet. Typiska stilnycklar är mjuka lekfulla former, ljusa träslag, rundade avslut, midjor på möblerna, prisvärd design och mycket färg. Varma pasteller blandat med starka neonfärger – ofta rosa och gult. Mönstrade textilier och gröna växter som monstera och fiolfikus skapar en såväl ombonad som hemtrevlig känsla.

Färgglatt och lekfullt

En färgglad stil som består av lekfulla mönster och rundade former i kombination med ljust trä. Som en pånyttfödelse av skandinavisk designs storhetstid från 1950-talet. Passar fint i badrummet!

Produkter som passar stilen

New Nordic är en färgglad stil som bjuder på lekfulla mönster och rundade former. Gillar du varma pasteller blandat med starka neonfärger är det här stilen för dig. Extra härligt blir det med blandare, knoppar och handtag i guld.

Stiltypiskt

→ Lekfullt → Färgglatt → Ljusa träslag → Pasteller → Mönster

Det finns en stil för alla

Vi kommer att lyfta fram olika stilar under året för att inspirera. Se det som en enkel stilguide, ett verktyg som kan hjälpa dig att hitta den stil som passar dig! När du hittar stilen som passar dig så kan vi tipsa om vårt ritprogram Blueprint, där du kan rita ditt egna badrum precis som du vill ha det.