Minimalism

En enkel, harmonisk och tidlös stil som ger ett rent och avskalat intryck i badrummet. Välj mellan minimalistisk mörk och minimalistisk ljus. Går du på det mörka är det svart, bränt trä, valnöt, svart sten, svala ytor, raka linjer och enkla former som gäller. Väljer du minimalistisk ljus har stilen likt minimalistisk mörk ett svalt uttryck och styrs av enkla linjer och former. Men det är vitt istället för svart/mörkt som dominerar.

Svart badrum

Ett avskalat och svalt badrum

Tanken bakom den här stilen är att skala bort allt onödigt och bara inreda med sådant som har en tydlig funktion. Öppna ytor, rena linjer, få möbler och sparsamt med prylar är signifikativt för stilen.

Produkter som passar stilen

Skala bort allt onödigt och satsa på en minimalistisk stil i badrummet, kanske med blandaren Bold i centrum? Enkelt, tidlöst och harmoniskt passar både rummet och själen bra.

Avskalat badrum
Badrumstilar

Stiltypiskt

→ Avskalat → Öppna ytor → Rena linjer → Få möbler → Få prylar

Det finns en stil för alla

Vi kommer att lyfta fram olika stilar under året för att inspirera. Se det som en enkel stilguide, ett verktyg som kan hjälpa dig att hitta den stil som passar dig! När du hittar stilen som passar dig så kan vi tipsa om vårt ritprogram Blueprint, där du kan rita ditt egna badrum precis som du vill ha det.

Besök närmaste återförsäljare

Besök en återförsäljare nära dig och se våra badrumsmöbler "på riktigt".

Intro badrumsmöbel i salvia med duschhörna, wc och handdukstork
Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.