Industri

Den populära industristilen kännetecknas av råa ytor, en grafisk och mörk färgskala samt hårda material. Mycket svart, plåt och rostfritt. Inredningsdetaljerna får gärna vara som hämtade ur en gammal fabriks- eller lagerlokal. Stilen skapar en lite hårdare och ”maskulin” känsla i badrummet – om du inte väljer att blanda upp den med mjukare material.

Industriellt badrum

Mörka toner i badrummet

Betong, stål och råa obehandlade material är typiskt för den här stilen. Tänk tegel, grovt trä och metaller av olika slag. Mörkare toner som svart, grått och brända bruna toner dominerar.

Produkter som passar stilen

Låt de sköna stunderna i badrummet bli lite mer spännande med råa ytor, en mörk färgskala och hårda material. Typiskt för industristilen är betong, metaller av olika slag och svärta. Blandaren på bilden heter passande nog Industria och bakom skymtar en möbelfront i nya färgen Lera.

Badrumsstilar
Badrumsstilar

Stiltypiskt

→ Råa ytor → Betong & tegel → Metaller → Svärta → Grovt trä

Det finns en stil för alla

Vi kommer att lyfta fram olika stilar under året för att inspirera. Se det som en enkel stilguide, ett verktyg som kan hjälpa dig att hitta den stil som passar dig! När du hittar stilen som passar dig så kan vi tipsa om vårt ritprogram Blueprint, där du kan rita ditt egna badrum precis som du vill ha det.

Besök närmaste återförsäljare

Besök en återförsäljare nära dig och se våra badrumsmöbler "på riktigt".

Utforska Formas badrumsmöbler
Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.