Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Vad vore naturen utan sin svärta?

Detaljernas betydelse är stor. Varje liten bit är viktig. Så välj var och en av dem med omsorg. Låt dem bli pricken över i:et genom att förstärka helheten eller skapa spännande kontraster. Våga ta in lite mörker och spänning. Vad vore naturen utan sin svärta,som en nattsvart himmel eller mörk jord? På samma sätt blir ditt badrum mer intressant med våra nya svarta blandare Pipe och Twit, tillbehörsserie A, svarta läderhandtag, Vist takdusch, duschvägg Skoga eller 180° med svarta beslag. Förknippa inte svart med dysterhet och pessimism. Vi tänker tidlöshet. Det ligger i vår natur.

Pipe och Twit

Pipe tvättställsblandare har en stilren och minimalistisk design. Twit har ett rakt och stilrent formspråk som Lorenzo Damiani står bakom. Båda produkterna passar till medelstora och små handfat. Finns som tvättställsblandare samt fristående.

Vist duschbatteri

Ta in lite mörker och spänning med Vist duschbatteri i svart matt färg. Termostatblandare och omkastare i vred. Justerbar duschstång i höjdled. Komplett med färgmatchande handdusch och taksil. Tillgänglig i 150cc och 160cc.

Tillbehör A-serien

Designad serie med raka linjer i svart stål. Med A-serien slipper du göra åverkan på badrumsväggen tack vare vår starka och självhäftande lösning.

Handdukstork Zaga

Zaga är den perfekta handdukstorken för små utrymmen. De stående stängerna ger maximal torkningseffekt. En handdukstork för dig med höga krav på design i ditt badrum.

Blandare

Klicka här om du vill komma till vår produktsida för att se och läsa mer om blandare!

Handdukstorkar

Klicka här om du vill komma till vår produktsida för att se och läsa mer om handdukstorkar!

Tillbehör

Klicka här om du vill komma till vår produktsida för att se och läsa mer om tillbehör!

Nyfiken på Sot?

Du kan höja upplevelsen genom att ta in lite spännande svärta. Låt detaljerna bli pricken över i:et i badrummet. Här hittar du närmaste återförsäljare!