Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Likt vita snöflingor som lyser upp en mörkgrå vinterdag

Ibland är det detaljerna som gör det. Noga utvalda för att skapa det där lilla extra. Det som får allt att lyfta. Du kan höja upplevelsen genom att förstärka det nordiskt ljusa. Frossa i det. Eller välj att skapa spännande kontraster med våra nyheter Vist duschbatteri, Pipe, Twit blandare i vitt eller badkarstassar i vit matt till Classic och Belle. Likt vita snöflingor som lyser upp en mörkgrå vinterdag. En vit sandstrand som bryter av fint mot hav och land. Eller ett snötäcke på toppen av ett berg. Att sticka ut och överraska. Det ligger i vår natur

Twit

En blandare med ett rakt och stilrent formspråk. Passar till medelstora och små handfat. Finns både för traditionella tvättställ och som fristående blandare. Kan kombineras med bottenventil i samma färg. Design: Lorenzo Damiani

Vist duschbatteri

Skapa kontrast med Vist duschbatteri i vit matt färg. Termostatblandare och omkastare i vred. Justerbar duschstång i höjdled. Komplett med färgmatchande handdusch och taksil. Tillgänglig i 150cc och 160cc.

Pipe

Har en stilren och minimalistisk design. Passar till medelstora och små handfat. Finns både för traditionella tvättställ och som fristående blandare. Kan kombineras med bottenventil i samma färg.

Handdukstork Zaga

Zaga är den perfekta handdukstorken för små utrymmen. De stående stängerna ger maximal torkningseffekt. En handdukstork för dig med höga krav på design i ditt badrum.

Blandare

Klicka här om du vill komma till vår produktsida för att se och läsa mer om blandare!

Handdukstorkar

Klicka här om du vill komma till vår produktsida för att se och läsa mer om handdukstorkar!

Tillbehör

Klicka här om du vill komma till vår produktsida för att se och läsa mer om tillbehör!

Nyfiken på snö?

Du kan höja upplevelsen genom att förstärka det nordiskt ljusa med vitt. Låt detaljerna bli pricken över i:et i badrummet. Här hittar du närmaste återförsäljare!