Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Selfie

Vår natur är full av vackra sjöar och vattendrag. Spegelblanka ytor och reflekterande detaljer som gnistrar och glimmar. Små daggdroppar som strösslade pärlor över gräset eller en porlande bäck som glittrar i vårsolen. Den första spegeln någonsin var sannolikt en blank och vindstilla vattenyta. Vi har alltid fascinerats av reflektionen av oss själva. En annan slags reflektion är den inre resan som kräver utrymme, närvaro och stillhet. Badrummet är en bra plats för både inre och yttre reflektion. Precis som naturen.

Runda Selfie

Selfie är trendig och tidlös på samma gång. Den stilrena spegeln har en dekorativ och funktionell belysning runt om som enkelt justeras direkt på spegeln. En touchfunktion gör spegeln dimbar.

Skönt ljus och extra rymd

Spegeln har en dekorativ LED-ljuskant som skapar ett behagligt ljus runt om. Att inreda med speglar är ett smart och enkelt sätt att få ett rum att kännas större. Utöver att spegla rummet reflekterar ytan även ljuset, som också hjälper till att skapa illusionen av extra rymd.

Dimmer på spegel

Tidig morgon, mitt på dagen eller sen kväll? Det är skönt att kunna välja ljus efter vad du ska göra. Sminkning och rakning en tidig morgon kräver ett ljus och tandborstning när sängen väntar ett annat. Belysningen på runda Selfie är dimbar och justeras enkelt direkt på spegeln genom en touchfunktion.

Extra bra ljus

Spegels högeffektiva LED har en ljustemperaturen på 3400K som ger ett fräscht ljus som lyfter fram kontraster och konturer. Perfekt badrumsbelysning.

Nyfiken på Selfie

Spegel, spegel på väggen där… Skulle runda Selfie med sin dekorativa LED-ljuskant passa i ditt badrum? Här hittar du närmaste återförsäljare!