Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Ett steg närmare naturen

Naturen är alltid närvarande. I allt vi gör. Det märks extra tydligt i DK just nu. Med influenser från den skandinaviska designtraditionen är serien befriande ren och avskalad. Inga utsvävningar och krusiduller. Att eftersträva det äkta och genuina ligger i vår natur. Släpp in det nordiska ljuset. Känn den lätta brisen. Hör lövträdens blad. Låt dig fyllas med vackert vemod eller skön energi – i ett badrum som bjuder in till både ro och rörelse. Precis som vår natur.

DK Nord

Klicka här om du vill komma till vår produktsida för att se och läsa mer om DK Nord.

DK Nord

Ren och avskalad. Det är så vi känner möbelserien DK. Nu har formgivarna Morten Voss och Stinne Knudsen tagit fram en design som förstärker det nordiska uttrycket. Kombinationen av trä och vitt skapar en ljus och luftig känsla. Som den du hittar i den nordiska naturen.

Nordisk design

Stilren front i äkta ekfanér med vit lackad inramning.

Lådor som matchar

Box two med träinredning i ek med två lösa lådor som standard.

Benstativ som matchar

Finns tillgängligt med bland annat vita benstativ i metall som tillval. Det skapar en egen karaktär och förstärker det nordiska uttrycket i badrummet.

Nytt tvättställ i Solid Surface

Välj till nya Svale tvättställ i Solid Surface, ett kompositmaterial som ger en sidenmatt och fin linje på möbeln. Materialet har mycket hög slitstyrka och fördelaktiga hygienegenskaper.

För dig som monterar

Spara tid med vår nya enkla upphängning. Färre moment och mindre åverkan på tätskikt tack vare installation med endast två skruvar i väggen. Gör arbetet ännu lättare genom att titta på en av våra installationsfilmer.

10 års garanti och svensktillverkat

Vi erbjuder alltid 10 års garanti på vara möbler, duschar, duschkabiner och duschväggar. På våra handdukstorkar, badkar, blandare och wc gäller 5 års garanti. Ända sedan 1962 har vi tillverkat våra möbler i ett eget snickeri i den lilla svenska orten Dalstorp. Det gör att vi kan ta ansvar för att varje produkt är säker och håller högsta kvalitet.

Nyfiken på DK Nord

DK Nord har en design som förstärker det skandinaviska med en stomme i vitt och front i blond ek. Här hittar du närmaste återförsäljare!