Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Tappa upp ett bad

Att bada gör vem som helst lycklig. Vi förknippar bad med lugn och ro. Något du gör för att koppla av. Som en skön skogspromenad eller ett dopp i en varm källa. Vi har badkar för alla. Många sköna val och få begränsningar. Precis som i vår natur.

Savon i Solid Surface

Vårt nya rymliga och exklusiva badkar Savon är utformat i ett förstklassiskt material. Solid surface är ett kompositmaterial och har mycket hög slitstyrka och fördelaktiga hygienegenskaper tack vare sitt speciella ytskikt. Materialet ger dessutom en sidenmatt och fin linje på möbeln. Savon har stabila integrerade ben som ger ett karakteristiskt uttryck.

Savon

Klicka här om du vill komma till vår produktsida för att se och läsa mer om Savon.

Ume och Eno i Lucite

Våra lucitebadkar Ume & Eno är praktiska och lättstädade. Lucite är även ett UV-beständigt material vilket gör att det behåller sitt utseende över tid. Ume har en rund form och Eno en rektangulär.

Eno

Eno är rektangulärt och har en skön lutning för ryggen. Minimalistiskt formspråk med raka linjer. Har ett baddjup på 44 cm. Levereras med avloppssats.

Ume

Ume har en rund och ergonomisk utformning som gör att det är skönt att sitta i. Har ett baddjup 45 cm. Levereras med avloppssats

Reyk i gjutmarmor

Vårt badkar Reyk är skapat i det slitstarka naturmaterialet gjutmarmor som består av kristalliserade bergsmineraler. Detta för tankarna till naturens varma källor. Tack vare sina värmebevarande egenskaper får du ett skönare bad som dessutom värnar om vår natur.

Reyk

Klicka här om du vill komma till vår produktsida för att se och läsa mer om Reyk!

Badkar

Gemensamt för våra badkar är omtanken om kvalitet och finish liksom samspelet mellan form och funktion. Årets nyheter är inga undantag.

Nyfiken på våra badkar?

Ett varmt bad är en skön vardagslyx. Vi har ett brett sortiment av badkar som tar njutningen till en helt ny nivå! Här hittar du närmaste återförsäljare.