Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Lätt att falla för Skoga

Rofyllt som ett mjukt regn eller energigivande som ett kraftigt vattenfall. Oavsett vilket så är inramningen vacker. Som blommorna intill den porlande bäcken, de mäktiga klippväggarna vid ett fall eller strandkanten runt en sjö. Skoga har ett modernt formspråk, är som ett smycke i badrummet och ramar in en av dagens skönaste stunder på ett fint sätt. Tar upplevelsen till en ny nivå. Så tycker vi att det ska vara. Det ligger i vår natur.

Skoga

Klicka här om du vill komma till vår produktsida för att se och läsa mer om Skoga!

Skoga

Vattenfall är en av naturens mest spännande uppfinningar. Platser där vattendrag faller rakt ned. Det är mäktigt. Vi har låtit produkter som på olika sätt ramar in de sköna stunderna i badrummet få namn efter såväl små som stora fall. Det är ju så rummets egna fall ser ut. Ibland små och rogivande. Ibland kraftiga och energigivande. Det är därför det är lätt att falla för vår nya duschserie Skoga.

Formspråk som förhöjer

Med sitt moderna formspråk ger våra Skogaduschar en stilren inramning i badrumme och tar upplevelsen till en ny nivå.

Flexibel som standard

Det finns många modeller att välja mellan för exempelvis badkar, hörn och vägg. Serien gör det mesta möjligt i såväl det lilla som stora badrummet med sina olika bredder och höjder. Vad passar dig? Utöver smarta modeller finns det bland annat flera olika glas och handtag att välja mellan i samma färg och utförande som andra detaljer för att skapa en helhet i badrummet.

För dig som monterar

Skoga monteras enkelt med vändbara gångjärn och duschen är enkel att ställa i noll-läge där dörrens skall stanna. De flesta modeller är Svanenmärkta och Skoga-duscharna har 10 års garanti. Se vår installationsfilm där vi hjälper dig att göra arbetet.

10 års garanti och svensktillverkat

Vi erbjuder alltid 10 års garanti på vara möbler, duschar, duschkabiner och duschväggar. På våra handdukstorkar, badkar, blandare och wc gäller 5 års garanti. Ända sedan 1962 har vi tillverkat våra möbler i ett eget snickeri i den lilla svenska orten Dalstorp. Det gör att vi kan ta ansvar för att varje produkt är säker och håller högsta kvalitet.

Nyfiken på Skoga?

Serien med duschväggar lyfter fint fram resten av badrummet och tar upplevelsen till en ny nivå. Här hittar du närmaste återförsäljare!