Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies. För mer information om hanteringen av dina personuppgifter se vår integritetspolicy

180° RISTA

Svarta klippor mot ljusblått vatten eller mörka trädstammar som skymtar mellan skir grönska. Det är ofta kontrasterna som gör det. De skapar spänning och gör det intressant för ögat. Precis så är det med 180° Rista som andas industriell känsla och ger badrummet ett lite råare uttryck. Svart är tidlöst – både i naturen och badrummet.

Återförsäljare nära dig
RISTA
180° Rista är en tydlig flirt med det industriella som vi ser mycket av nu. Duschen är precis som namnet skvallrar om en utveckling av vår omtyckta serie 180°.

  

  

 


Stilrent med attityd


180° Rista bidrar till att skapa ett lite råare uttryck i badrummet.
Addera gärna en av våra svarta handdukstorkar eller något svart tillbehör.
Allt för att förstärka den lite ruffa industristilen.

INDUSTRIDEKOR
Genomtänkt design i kombination med en trendig industrikänsla är ett vinnande koncept. På Rista har industridekoration härdats på glasets utsida, vilket ger karaktär åt badrummet.
DESIGN OCH
SMARTA LÖSNINGAR
Ramen och spröjsen skapar en känsla av den klassiska industriella stålramen. Rista finns i ett flertal olika modeller. Samtliga är utan tröskel, har inåt- och utåtgående dörrar, montage och klämskruvar är dolda och nolläget kan justeras steglöst.
SVART SOM NATTEN
Tidlös elegans. Svart funkar alltid. Kombinera gärna Rista med något eller några av våra svarta tillbehör, som till exempel Vist duschbatteri.
10 ÅRS GARANTI OCH
SVENSKTILLVERKAT
Vi erbjuder alltid 10 års garanti på vara
möbler, duschar, duschkabiner och
duschväggar. På våra handdukstorkar,
badkar, blandare och wc gäller 5 års
garanti.

Ända sedan 1962 har vi tillverkat våra
möbler i ett eget snickeri i den lilla
svenska orten Dalstorp. Det gör att vi kan
ta ansvar för att varje produkt är säker
och håller högsta kvalitet.

Nyfiken på 180° Rista?

Gillar du industristilen, vill veta mer om 180° Rista och få information om vad det finns för olika modeller? Här hittar du närmaste återförsäljare!

Återförsäljare nära dig