Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies. För mer information om hanteringen av dina personuppgifter se vår integritetspolicy

Forma

Ett nytt sätt att köpa badrumsmöbler, mixa och matcha som du vill.

Forma är inte bara en möbelserie, det är ett nytt sätt att köpa badrumsmöbler. Ett annorlunda sätt att tänka där vi har satt dig, som individ, i förarsätet. Du bestämmer. Stil, fronter, skåp, färger, material, bredder, djup och detaljer. Allt. Möbelserien har blivit en revolution i badrumsbranschen. Och det är lika bra att du vänjer dig vid tanken. Det här är framtidens sätt att köpa badrumsmöbler.


DE BÄSTA LÅDOR VI NÅGONSIN GJORT


När vi utvecklade vårt nya lådkoncept utgick vi från att konstruktionen skulle vara stabil och funktionen hög. Och de som ville skulle kunna göra tillval för att höja upplevelsen ytterligare. Box One ingår och kostar inget extra. Lådan har ett inrede av form- sprutad plast som är mycket tåligt och lättskött. Materialet i lådans botten är behandlat för att inget ska glida omkring.

Forma får ännu fler valmöjligheter i år. Väljer du helfront (djup 45cm) ingår en smart innerlåda till underdelen.

BOX ONE+


Vill du höja upplevelsen kan du, mot ett tillägg, välja Box One+. Då får du svart träinredning och två lösa, lite mindre trälådor som du kan placera var du vill i lådorna. Både snyggt och praktiskt.

SMARTA TILLVAL


Våra badrumsmöbler är välutrustade med många smarta funktioner från början. Men det går också att göra tillval, till exempel eluttag, förstoringsspegel eller tvättkorg.

Funktionell förstoringsspegel


Alla skönhetsintresserades bästa vän. Ett perfekt tillval för dig som vill göra sminkningen fulländad.

EASY CLEAN


Nytt, smart vattenlås som gör det enklare att rensa och hålla rent. Ingår som standard i Forma.

Fördelar med LED

Fördelen med LED-belysning är livslängden som är cirka 50 gånger längre jämfört med en glödlampa och 3–4 gånger längre jämfört med lysrör. Det är också ett bra miljöval eftersom LED har en låg energiförbrukning och är fritt från kvicksilver. Tekniken klarar av frekventa tändningar utan att livslängden påverkas och det blir ljust direkt utan någon fördröjning.

Högsta elsäkerhet

IP44 har högst säkerhetsnivå och passar i dusch- och badzoner samt i riktigt trånga badrum. All el i vårt sortiment är dessutom CE- och S-märkt.

NYHET 2019
Forma Fri
Nya underskåpet Forma Fri är en utveckling av vår flexibla möbelserie Forma, som har skapats så att du enkelt kan plocka ihop det som passar just ditt badrum. På ditt eget sätt. Känn dig fri att skapa nya dimensioner och spännande effekter.

 

Upplev Forma i full frihet
– kombinera med SiD.

Formspråket är avskalat och tydligt. Tillverkat med omsorg och känsla för hantverket. Forma är för dig som ställer höga krav på form och funktion, genom att kombinera med SiD får du dessutom obegränsade valmöjligheter. Vi anpassar helt enkelt möblerna efter ditt badrums individuella mått och skapar på så sätt unika lösningar. Du bestämmer.

 Hitta din SiD-återförsäljare

Våra SiD-certifierade återförsäljare ger dig all den hjälp du behöver för att skapa en hundra procent unik Forma-badrumslösning. Möbler som bygger på exakta och individuella mått helt anpassade efter dina önskemål.


Hur vill du ha bänkskivan?

Med SiD kan du få måttanpassade bänkskivor som skapar ett exklusivt uttryck. Välj ett material som matchar den övriga inredningen. Bänkskivorna går att få i allt från natursten till Dekton (ett motståndskraftigt naturmaterial).


Nu kan du få Forma i vilken färg du vill (enligt NCS-skalan, mot pristillägg).