Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies. För mer information om hanteringen av dina personuppgifter se vår integritetspolicy

180°

Utvecklat och formgivit för dig som vill ha något alldeles extra i badrummet. De stora glasytorna ger ett luftigt och exklusivt intryck. Här finns alla funktioner inbyggda som gör det praktiskt, komfortabelt och säkert att duscha. Allt du behöver tänka på är att hitta just den modell som passar ditt badrum bäst.

 

Måttanpassat efter ditt badrum

Skulle du inte hitta den modell du söker kan vi måttanpassa en lösning i serien 180° exakt efter dina önskemål. Det kan gälla höga, sneda eller oregelbundna väggar och golv, eller kanske vill du ha ett hål i glaset, det spelar ingen roll – vi löser det.

 

Glasytorna ger luft och rymd

Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används vilket frigör golvyta. En annan smart finess är att dörrarna är självstängande de sista centimetrarna, samt att nolläget kan ställas in steglöst. De stora glasytorna ger luft och rymd, dessutom blir det lättstädat. Välj mellan två dörrar eller en dörr och ett fast glas.

 

Lättstädat och luftigt

De stora glasytorna ger luft och rymd. Dessutom blir det lättstädat. Gångjärnen är kromade vilket ger ett bra korrossionsskydd. Alla montage och klämskruvar är dolda. Spaltmåttet mot vägg är endast 3 mm, vilket miminerar stänk i badrummet.

 

Stabil konstruktion
för speciella utrymmen

Välj mellan flera nischmodeller. Oavsett vilken ger de stora glasytorna luft och rymd. Tack vare det är det också lättstädat. Handtag och gångjärn är designade för att skapa ett helhetsintryck, detsamma gäller stag och golvfäste.

 

Anpassat efter dina specialmått

Hittar du inte duschen som passar kan vi specialanpassa alla mått efter dina önskemål. Ingen vinkel är omöjlig, inget tak är för högt. Vi har helt enkelt lösningen du söker. De stora glasytorna ger luft och rymd. Gångjärnen är av krom vilket ger bra korrossionsskydd. Alla montage och klämskruvar är dolda.