#langfossbysvedbergs

Langfoss - Duscharnas dusch

Ett av Norges högsta vattenfall har inspirerat oss att skapa en dusch med mycket glas och rymd. Tunna, grafiska profiler ger ett minimalistiskt och stilrent uttryck. Den vågformade textilen står för det spektakulära, samtidigt bidrar den till en exklusiv och ombonad känsla. Välkommen att uppleva Langfoss, fem kilometer sydväst om byn Fjæra, eller hemma i badrummet.

Langfoss tilldelas Red Dot Award.

Vår skärmvägg Langfoss har utsetts till vinnare av Red Dot Award för sin produktdesign. Red Dot Award är en ansedd och världsomspännande tävling som premierar det bästa inom de tre kategorierna: produktdesign, kommunikationsdesign och designkoncept.

– Att belönas med en Red Dot i kategorin produktdesign är ett bevis på den höga kvalitet och enastående design som Svedbergs produkt håller. Johan Körner, designchef

Design är att tänka hållbart

Trenden är tydlig, mångas drömbadrum inreds idag med en minimalistisk stil kryddat med hotellkänsla. I centrum står bland annat duschen. Vattenstrålar som omfamnar kroppen efter en lång dag, eller kanske för att hjälpa till att vakna på ett behagligt och avkopplande sätt.

Gardiner från Svensson

Det böljande tyget tillför mjukhet samtidigt som det absorberar ljud, men det är också praktiskt. Dra tyget åt sidan om du vill exponera exempelvis dina spa-produkter, dra för om du hellre vill duscha ifred. För den som söker ständig förändring är det snabbt avhjälpt, byt bara ut tyget när du känner för det. Tyget kommer från det anrika textilföretaget Ludvig Svensson som har många års erfarenhet med höga krav på design och slitstyrka.

#langfossbysvedbergs

Utforska Langfoss

Ett av Norges högsta vattenfall har inspirerat oss att skapa Langfoss. Det är nytänkande med fokus på design, rymd, strålar som omfamnar kroppen och inte minst textil!

Grafiskt och stringent uttryck

Patentsökta Langfoss duschväggar har profiler och detaljer som skapar ett grafiskt och stringent uttryck. En exklusiv känsla. Golvprofilen andas samma formspråk.

Avlastningshylla för dina produkter

En annan smart lösning är hyllan som monteras direkt på glaset så att inga hål behöver borras i ytskiktet. Hyllan har dessutom en distans och beslag som förenklar avtagning och rengöring. Som om inte det vore nog, Langfoss är enkel att montera.

Textil från Svensson

Tygerna kommer från välkända Ludvig Svensson, ett innovativt företag som utvecklat och tillverkat tyger med fokus på design, kvalitet och funktion i över 130 år. Välj bland färgerna naturvit, granitgrå och askgrå. Du kan även få tyget i flera andra färger som tillval, välj ur Ludvig Svenssons kollektion Salt.

Naturvit

Granitgrå

Askgrå

1500*

3210*

3932*

4062*

4230*

4321*

4340*

4342*

4350*

4411*

4472*

4531*

4562*

4621*

5021*

5071*

5510*

5621*

6311*

6331*

6420*

6441*

6510*

6520*

6710*

6815*

8440*

Duscharnas dusch

Langfoss går att få med flera olika typer av glas, välj mellan kristallglas och rökfärgat glas med profiler i matt aluminium eller mattsvart. Du kan också välja mellan bredderna 80 och 90 cm, med eller utan hylla.

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.