Svedbergs outlet i Dalstorp

I vår outlet har vi försäljning av möbler som är utgående modeller, udda storlekar och varianter. Vi har även försäljning av utställningsexemplar och möbler som varit på mässor där det kan finnas synliga skador. Alla produkter säljs så länge lagret räcker och i befintligt skick. Ej öppet köp eller bytesrätt. Passa på att fynda svensk badrumsinredning - först till kvarn.

Svedbergs outlet i Dalstorp

Öppettider:

Torsdagar, jämna veckor 13:00 - 16:30

Svedbergs outlet är öppen varannan torsdag, jämna veckor. Avvikande öppettider kommuniceras på hemsidan och i sociala medier.

Hitta till Svedbergs outlet i Dalstorp

Öppet varannan torsdag

Alla produkter säljs så länge lagret räcker och i befintligt skick. Ej öppet köp eller bytesrätt. Vi tar ej emot beställningar på eventuella produkter som kan finnas i vår OUTLET utan all försäljning sker på plats på torsdagar, jämna veckor mellan 13.00 - 16:30. Önskar ni komplettera eller beställa vårt ordinarie sortiment får ni gärna kontakta era återförsäljare eller vår kundservice så hjälper vi er till en återförsäljare.

Handla outletartiklar direkt på webben

Besök vår webbshop och shoppa utgående produkter till rabatterat pris! I vår webbshop hittar du förutom reservdelar till Svedbergsprodukter också handdukstorkar, tillbehör och blandare. Sortimentet gäller så långt lagret räcker och kommer löpande uppdateras med nya produkter.

Rita upp ditt badrum i 3D

Med vårt ritverktyg Blueprint kan du enkelt planera och rita ditt nya badrum. Ange ditt badrums dimensioner, välj kakel och klinkers och placera ut dina badrumsmöbler. När du är klar får du en fullständig inredningslista och inspirerande bilder på ditt drömbadrum. Vårt ritverktyg kräver att du sitter vid en dator och fungerar inte på mobila enheter.

Svedbergs planeringsverktyg, rita badrummet i 3D
Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.