Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Svedbergs outlet i Dalstorp

I vår outlet har vi försäljning av möbler som är utgående modeller, udda storlekar och varianter. Vi har även försäljning av utställningsexemplar och möbler som varit på mässor där det kan finnas synliga skador. Alla produkter säljs så länge lagret räcker och i befintligt skick. Ej öppet köp eller bytesrätt. Passa på att fynda svensk badrumsinredning - först till kvarn.

Information om Corona

Vår outlet är öppet som vanligt men vi ber er som har eventuella symptom på sjukdom eller befunnit er på resa att avvakta att besöka oss för att minska smittspridningen. Vi följer noga de riktlinjer och råd som kommer från Folkhälsomyndigheten och vi har vidtagit flera försiktighetsåtgärder för att förebygga och säkerställa både kunders och medarbetares hälsa.

Öppet varje torsdag

Alla produkter säljs så länge lagret räcker och i befintligt skick. Ej öppet köp eller bytesrätt. Vi tar ej emot beställningar på eventuella produkter som kan finnas i vår OUTLET utan all försäljning sker på plats på torsdagar mellan 13.00 - 17:00. Önskar ni komplettera eller beställa vårt ordinarie sortiment får ni gärna kontakta era återförsäljare eller vår kundservice så hjälper vi er till en återförsäljare.

Öppettider:

Torsdagar 13:00 - 17:00

Öppettider jul och nyår

Den 17 december håller vi öppet som vanligt mellan 13.00-17.00.
Under veckorna 52, 53 och 1 är outleten stängd.

Vi öppnar som vanligt igen den tors. den 14/1