Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Att känna sig fri är en skön filosofi

En vandring i bergen. En promenad på stranden. Simma i öppet vatten. Den gemensamma nämnaren är luft. Rymd. Mellanrummens magi. Låt luften rama in. Lek med former och skapa spännande ytor. Vi har skapat Forma som en hyllning till frihet och nu gjort den ännu lite friare. För din skull. Det ligger i vår natur att tänka så.

Forma Fri

Klicka här om du vill komma till vår produktsida för att se och läsa mer om Forma Fri!

Nu ännu friare

Underskåpet Forma Fri är en utveckling av vår flexibla möbelserie Forma, som har skapats så att du enkelt kan plocka ihop det som passar just ditt badrum. På ditt eget sätt. Känn dig fri att skapa nya dimensioner och spännande effekter. Det blir mer svängrum och en extra bonus är att det blir lättare att städa. Serien kan kombineras med SiD, Svedbergs individual Design, vilket ger dig extra många val när det kommer till bänkskivor, mått och tillval!

Lättare rengöring

Glöm krånglet under tvättstället när du ska göra rent vattenlåset. Easy clean är ett enklare sätt och är standard för Forma Fri.

Minimalistiskt tvättställ i porslin

Ett unikt tvättställ med ett tunt och minimalistiskt uttryck i porslin som förstärker det fria uttrycket.

Förvaring som förenklar

I Forma Fri ingår vårt lådkoncept Box One. Mot ett tillägg kan du få Box One+ och öka den lyxiga känslan med svart träinredning i ek.

Nyfiken på Forma Fri?

Vill du ha mer svängrum i badrummet, veta mer om Forma-serien och kika på hur det nya skåpet ser ut ”på riktigt”? Här hittar du närmaste återförsäljare!