Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies. För mer information om hanteringen av dina personuppgifter se vår integritetspolicy

Badrumsinspiration

Här hittar du massor med inspiration till ditt nya badrum. Bläddra igenom bilderna för att hitta den badrumsinredning som passar just din stil!

 

Dela ditt badrum med #Svedbergs

Inspirera och inspireras med @Svedbergs.

Forma

ETT NYTT SÄTT ATT KÖPA BADRUMSMÖBLER, MIXA OCH MATCHA SOM DU VILL.

Forma är inte bara en möbelserie, det är ett nytt sätt att köpa badrumsmöbler. Ett annorlunda sätt att tänka där vi har satt dig, som individ, i förarsätet. Du bestämmer. Stil, fronter, skåp, färger, material, bredder, djup och detaljer. Allt. Möbelserien har blivit en revolution i badrumsbranschen. Och det är lika bra att du vänjer dig vid tanken. Det här är framtidens sätt att köpa badrumsmöbler.

 

Läs mer om Forma

DK

SKANDINAVISK DESIGN SIGNERAD MORTEN VOSS OCH STINNE KNUDSEN.

DK har fått ett helt nytt utseende, men fortfarande är det formgivarna Morten Voss och Stinne Knudsen som ligger bakom. De har hämtat influenser från den skandinaviska designtraditionen, med fokus på såväl det praktiska som det estetiska. Samtidigt har de fångat upp en av de vilda idéer de hade från början. Resultatet har blivit en möbelserie med ett enkelt och luftigt uttryck.

 

Läs mer om DK

Stil

EN KLASSISK OCH TIDLÖS NYHET, BYGG DEN SOM DU VILL.

Valfriheten gör det dessutom enkelt att hitta en kombination som passar varje badrum. Tvättställens karakteristiska uttryck med stänkskydd, träinredning i lådor och de noggrant utvalda handtagen förstärker kvalitetskänslan.

 

Läs mer om Stil

INTRO

PLÅT OCH FUNKTION I SKÖN SYMBIOS

Det är rena linjer, det är praktiskt, det är plåt. Nyheten Intro är en badrumsmöbel som tål tuffa tag. Möbelserien är smidig och tar liten plats vilket gör den perfekt också i det lilla badrummet. Precis som våra andra badrumsmöbler tillverkas Intro i Dalstorp.

 

Läs mer om Intro

SKAPA

TÄNK LITE MINDRE

Nu ger vi de små badrummen en framtid. Alla de ytor med potential som aldrig fått en ärlig chans. Skapa är en serie möbler utvecklade för lite mindre badrum. Utan kompromisser. Omsorgen för kvaliteten, detaljerna och funktionerna finns där. Med ett formspråk som tillåter dig att sätta en personlig prägel på helheten. Det är inte så mycket att fundera på. Tänk lite mindre.

 

Läs mer om Skapa

SiD

I FULL FRIHET

Särskiljande. Utan att kännas främmande. Anpassningsbar. Utan att tappa sin identitet. Vår nya badrumsserie SiD ger tankar svängrum. Sätter idéer i rörelse. Inget är längre givet. Allt är unikt. Eller precis som vanligt. Du bestämmer.


 Läs mer om SID

Dusch

VÅRT BÄSTA DUSCHSORTIMENT NÅGONSIN.

Aldrig har vi haft fler duschar att välja mellan och så gott som alla är nya. Speciellt stolta är vi över serien Skoga. Vi har också tagit ett helt nytt grepp när det gäller så kallade gångjärnsduschar, den serien har vi döpt till 180°.

 

Visa duschsortimentet