Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies. För mer information om hanteringen av dina personuppgifter se vår integritetspolicy

Miljö

Vi gör inte så mycket väsen av vårt Miljöarbete. Det är en naturlig del av Svedbergs kvalitetstänkande. En effektiv och modern produktion är bra för miljön, en genomtänkt logistik och distribution sparar resurser.

Vårt miljöarbete 

På Svedbergs bedriver vi en kontinuerlig utveckling av verksamheten för att minska vår miljöbelastning. Vi har miljöutbildad personal och miljöansvariga inom respektive produktionsavsnitt. De senaste åren har vi med framgång genomfört ett antal projekt för att minska vår miljöbelastning.

PRODUKTERS MILJÖPÅVERKAN

Kunder ställer allt högre krav på produkters miljöpåverkan. Att vi arbetar aktivt med att registrera produkter i SundaHus, Byggvarubedömningen och Svanens Husproduktportal är ett bevis på att vi tar detta på allvar.

Det finns också ett stort intresse för miljömärkning. Även om vi i dagsläget inte har några Svanenmärkta produkter ingår de i flera Svanenmärkta hus. Vår ambition är dock att det ska finnas Svanen­märka produkter i sortimentet inom en snar framtid.

Om ni saknar någon av våra produkter i t.ex. BASTA, Byggvarubedömningen eller SundaHus är ni välkomna att höra av Er.

VÅRT CSR-ARBETE FÖRDJUPAS

För att säkerställa att Svedbergs och våra kunders krav efterlevs och att hänsyn tas till de mänskliga rättigheterna samarbetar vi numera med en partner som skall göra regelbundna och oanmälda besök hos leverantörer. Våra leverantörer har fått fylla i en enkät avseende CSR som sedan ligger till grund för vår riskutvärdering.

DK Nord

 

DK Nord
Sot

 

Sot
Snö

 

Snö