Tvättställ integrerat

Tvättstället har blivit ett designobjekt i badrummet, så lägg gärna lite extra tid på det när du ska göra ditt val. Djupt eller grunt, tidlöst eller klassiskt, vad passar i ditt badrum? Våra integrerade tvättställ är av porslin, Solid Surface eller mineralkomposit.

Epos

De traditionella tvättställen, som finns i matt vit, tillverkas i mineralkomposit för en lyxig känsla och för att de går att göra väldigt tunna och breda utan skarvar.

DK

Möbelserien har ett enkelt och luftigt uttryck, inga utsvävningar eller udda element. Här är det lugn och harmoni som gäller. Fokus är på att skapa balans mellan det praktiska och det estetiska.

Svale

Falster

Forma

Forma passar i de flesta badrum, stort som litet, eftersom flexibiliteten är hög. Kort och gott, du kan mixa och matcha lite som du vill. Vi står för möjligheterna och du för fantasin.

Skapa

Sand

Munka

Hav

Deep

Vass

Stil

Skapa

Skapa är en möbelserie utvecklad för de lite mindre badrummen. Utan kompromisser. Omsorgen för kvaliteten, detaljerna och funktionerna finns där.

Skapa

Sand

Munka

Intro

Det här är en hälsning till alla er med ett litet badrum men med stora drömmar. Du får en formgivning med rena linjer och stort fokus på det praktiska.

Besök närmaste återförsäljare

Besök en återförsäljare nära dig och se våra badrumsmöbler "på riktigt".

Utforska DK badrumsprodukter och tvättställsskåp.

Underdelar

Ovanpåliggande tvättställ

Tvättställsblandare

Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.