Ett Poem om valbarhet och tidlös formgivning

Med äkta material och hantverk som grund tillhandahåller denna möbelserie uttryck från naturnära nordiskt till mörkt jordnära. Ett Poem om valbarhet och tidlös formgivning. Material med naturlig träkänsla, detaljer som andas samtid, och exklusiv design från det lilla till det stora badrummet. Poem är vår möbelserie där variationen står som hjälten. Med Poems frontuttryck, material- och färgval är vi unika att erbjuda en skalbar designupplevelse från det enkla till det påkostade.

”En känsla om de äkta träslagen i symbios med det skandinaviska hantverket”.

- Johan Körner, Designchef på Svedbergs

Det här ingår i din Poem

I vår möbelserie Poem är den breda variationen hjälten. Men för att underlätta vissa val har vi lagt in en del smarta funktioner som standard. Läs mer om dessa nedan.

Lådinredning

Praktisk lådindelning med exklusiv färgmatchning mot lådfronten i brun ask och pur ek. Övriga färger har svart kantlist.

Lådsystem

Tidlöst och funktionellt lådsystem. Öppnas viktlöst, utan ljud och motstånd. 100% återvinningsbart.

EasyMount

Vår enkla upphängning EasyMount har färre installationsmoment och gör mindre åverkan på tätskikt tack vare installation med få skruvar i väggen.

Skalbar variation

Från det lilla till det stora badrummet. Poem går att anpassa efter det utrymme just ditt badrum kräver. Med Poems frontuttryck, färg- och materialval erbjuder vi en skalbar design upplevelse för det enkla till det påkostade.

Utforska Poem

Vi pratar mycket om Poems breda variation när det kommer till utföranden och skalbarhet. Oavsett hur du väljer att utforma din möbel när det kommer till front, färg och storlek så finns det många smarta funktioner att lägga till.

Lådinredning nedre låda

Till Poems nedre låda går det att välja till ett praktiskt lådinrede.

Lådbelysning

En lådbelysning är praktiskt för att det blir enklare att hitta. Men det är också snyggt och skapar en exklusiv känsla. Lådbelysning finns som tillval.

Eluttag

Till Poems nedre låda går det att välja eluttag som tillval.

Golvljus

Ett golvljus som tillval skapar en exklusiv och ombonad känsla i badrummet. Belysningen sätts på undersidan av badrumsmöbeln. Komplettera med ett driverkit (tillval).

Fyra olika frontuttryck

Frontuttrycket säger mycket om vem du är och vilken stil ditt badrum kommer att få. I vår möbelserie Poem erbjuder vi en variation av uttryck. Allt från klassisk formgivning till fronter som tar för sig mer och sätter en egen prägel på badrummet. Välj mellan Plan, Profil, List och Ram. Plan och Ram kommer även som push open.

Välj mellan fem färger

För Poem har du fem färger att välja mellan; vit, sand, pur ek, brun ask eller svart ask. Du kan också välja någon av tillvalsfärgerna havre, salvia och granit.

Vit

Sand

Pur ek

Brun ask

Svart ask

Bänkskivor

Våra bänkskivor i laminat är slitstarka, reptåliga och svensktillverkade med vattentåliga egenskaper. Välj mellan Kvarts, Glimmer och Skiffer. Bänkskivorna i Dekton, ett reptåligt och mycket hårt material med högre böjhållfasthet än granit. Materialet är UV-beständigt vilket innebär att ytan är enkel att rengöra och inte bleks. Välj mellan Keon och Sirius.

Kvarts

För en varm och inbjudande stämning.

Glimmer

Diskret mörkt grå och passar bra till lugna och varma nyanser.

Skiffer

För det rena och äkta.

Keon

För grå industrilook.

Sirius

För ett matt svart uttryck med skifferkänsla.

#poembysvedbergs

En, två eller fyra lådor?

Poem kommer i två olika djup, 35 och 45 cm. Till 35 djupet kan du välja mellan bredderna 50, 60 och 80 cm. Passar det bättre med ett djup på 45 cm kan du välja mellan bredderna 60, 80, 100, 120 och 160 cm. När det första valet är gjort är det dags att ta nästa steg och utforma en möbel som passar just dina behov och ditt badrum. Är det en, två, eller kanske fyra lådor som behövs? Valmöjligheterna är i alla fall oändliga.

Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.