Badkar

Stilrena badkar i avskalad design.

Sidenmatt finish

Badkar med sidenmatt finish. En subtil och elegant yta som förhöjer ditt badrum till en plats av sofistikerad skönhet. - Johan Körner, Designchef Svedbergs

Svängd kontur för ett ergonomiskt och generöst baddjup.

Våra material

Vi har tänkt på kvalité och finish liksom samspelet mellan form och funktion när vi valt material till våra badkar.

Lucite

Lucite är ett slitstarkt och praktiskt material. Den lyxiga ytfinishen ger en varm och mjuk känsla och finns som antingen blank eller matt lucite. Våra Lucite badkar uppfyller världens tuffaste miljöcertifiering CAL65 och är 100% återvinningsbara.

Akryl

Akryl är ett klassiskt syntetiskt material som har använts för att tillverka badkar i under lång tid. Med dess utomordentlig formbarhet kan man få fram lätta, bekväma och snygga badkar med bra baddjup. Lätt att rengöra och underhålla.

Emalj

Emalj är ett slitstarkt material som har förknippats med badkar i decennier. Under emaljen på våra badkar finns en grund av formpressad stål. Emalj är en ren naturprodukt som står emot slitage och repor på ett bra sätt. Dessutom ger emaljen badkaret en vacker lite blank yta.

Svart badkar? Varför inte

En elegant silhuett nu även i svart utförande. Matcha med vårt övriga sortiment som går i mörkare toner eller om du vill sticka ut.

"Det stilrena designkonceptet kombinerat med den ergonomiska utformningen skapar en badupplevelse utöver det vanliga."

- Johan Körner, Designchef Svedbergs

Upptäck mer.

Komplettera ditt badkar med 
förvaring och blandare.

Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.