Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies. För mer information om hanteringen av dina personuppgifter se vår integritetspolicy

TVÄTT & TORK

FÖRVANDLA BADRUMMET TILL RENA TVÄTTSTUGAN.

Det här är goda nyheter för dig som har ett badrum men ingen tvättstuga. Nu kan du flytta in tvättmaskinen och torktumlaren i badrummet, vi har skåpen och bänkarna som passar. Eftersom vi dessutom har över 50 års erfarenhet av badrum vet vi vilka krav som ställs i fuktiga miljöer. Allt handlar om kvalitet, funktion och hantverk.

NÅGRA AV ALLA FÖRDELAR.

Skåpen passar bra till Forma, Stil och Skapa både när det gäller färg och form. På köpet får du bra förvaringsmöjligheter eftersom väggskåpen är 35 cm och tvättskåpen 60 cm djupa. Varför inte komplettera med ett separat eluttag invändigt i något av skåpen? Med en bänkskiva gömmer du smidigt undan tvättmaskin och torktumlare. Bänkskivan som kan måttanpassas är 63 cm djup och 2,8 cm tjock. Max längd 240 cm.

FÄRGER PÅ DÖRRAR

VIT

VIT

BLOND EK

BLOND EK

GRÅ

GRÅ

GRÅ

SKIFFERGRÅ 

LJUS EK

LJUS EK

SVART EK

SVART EK

TÄCKSIDA OCH PASSBIT

Skåpen har alltid vita stommar. Som tillbehör finns täcksida och passbit.

Täcksida och Passbit, Tvätt och tork

HANDTAG

Välj till handtag från våra möbelserier Forma, Stil och Skapa.

Handtag Tvätt och tork

FÄRGER PÅ BÄNKSKIVA

VI

VIT

LJUSGRÅ

LJUSGRÅ

MÖRKGRÅ

MÖRKGRÅ

SVART

SVART

FLERA ELUTTAG

Som tillval finns elbox ned 3 eluttag för högskåp. Ett smart tillval du kommer att ha mycket användning för.

EL-BOX

PRAKTISK TVÄTTKORG

Lägg till en praktisk tvättkorg som passar tvättskåpen. Välj mellan två storlekar som är enkla att lyfta ut och ta med till tvättmaskinen.

TVÄTTKORG