Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies. För mer information om hanteringen av dina personuppgifter se vår integritetspolicy

Stil

Stil är en klassisk och tidlös möbelserie som skapar harmoni och trivsel i badrummet.
Om du har ett stort eller litet badrum spelar ingen roll, med Stil kan du anpassa delarna så att det motsvarar dina behov.

Genomtänkt Lådsystem

När vi utvecklade vårt nya lådkoncept utgick vi från att konstruktionen skulle vara stabil och funktionen hög. Och de som ville skulle kunna höja upplevelsen ytterligare. När du väljer Stil ingår vårt lådsystem Box One. Materialet i lådans botten gör att inget ska glida omkring. Mot ett tillägg kan du få Box One+ vilket innebär svart träinredning i ek och två, lösa trälädor.
Läs mer om lådkonceptet här.

 

Klassiskt och tidlöst

Rena och raka linjer, klassisk och tidlös design. Och som vanligt när det gäller våra badrumsmöbler är valmöjligheterna stora.

 

Våra möbelserier Stil

Blandare förstärker stilen

Välj en blandare som förstärker den känslan du vill förmedla i badrummet. Här hittar du blandare som är formgivna för just våra möbelserier

 

Våra möbelserier Stil

Easy clean underlättar rengöring

Glöm krångliga, nästan akrobatiska ställningar under tvättstället när du ska göra rent vattenlåset. Easy Clean är ett enklare sätt och är standard för Stil.

 

Vår möbelserier Stil

Smidiga väggskåp

Alla behöver mer förvaring. Lösningen är ett smidigt väggskåp. Den här lite mindre varianten upplevs lätt och luftig också i ett litet badrum.

 

Vår möbelserier Stil

Gillar du Stil kommer du att älska kombinationen med SiD.

Det är enkelt att tycka om Stil. Kanske är det formgivningen, eller möjligheterna, förmodligen både och. När du väljer att kombinera Stil med SiD förstärker du de intrycken. Allt anpassas efter dina individuella önskemål. Ditt badrum kommer inte att likna något annat. Du bestämmer.

 

Närmaste SiD-återförsäljare

Kontakta någon av våra SiD-certifierade återförsäljare så får du all hjälp du behöver när det gäller att skräddarsy
din Stil-badrumslösning. Allt anpassas efter just ditt badrums möjligheter. 


Måttbeställ din bänkskiva

En måttanpassad bänkskiva höjer utseendet på hela badrummet. Dessutom kan du välja ett material som passar ihop med den övriga inredningen. Bänkskivorna går att få i allt från natursten till Dekton (ett motståndskraftigt naturmaterial).


Stil går att få i valfri färg (enligt NCS-skalan, mot pristillägg).