Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies. För mer information om hanteringen av dina personuppgifter se vår integritetspolicy

Stil

En klassisk och tidlös möbelserie, bygg den som du vill.

Valfriheten gör det dessutom enkelt att hitta en kombination som passar varje badrum. Tvättställens karakteristiska uttryck med stänkskydd, träinredning i lådor och  de noggrant utvalda handtagen förstärker kvalitetskänslan.

Vi har tagit kvalitets- och designkänslan ända ned i lådorna

Lådor är viktiga. Även om de oftast är stängda. Det är anledningen till att Stil har fackindelade lådinsatser i trä och en matta i botten som håller saker och ting på plats. Lådorna är fullt utdragbara och självklart mjukstängande. Glidskenorna har kullager. Något att tänka på nästa gång du öppnar en låda. Som ett extra tillval kan du välja att få lådorna upplysta inuti. Det ger ett lyxigare intryck och förstärker känslan av kvalitet.

 

Kvalitet som känns

Lådornas fronter är av äkta träfaner och insatserna av trä vilket ger en skön kvalitetskänsla. Belysningen är energisnål och anpassade för att ge ett behagligt ljus.

Blandare förstärker stilen

Välj en blandare som förstärker den känsla du vill förmedla i badrummet. Här hittar du blandare som är formgivna för just våra möbelserier.

Gillar du Stil kommer du att älska kombinationen med SiD.

Det är enkelt att tycka om Stil. Kanske är det formgivningen, eller möjligheterna, förmodligen både och. När du väljer att kombinera Stil med SiD förstärker du de intrycken. Allt anpassas efter dina individuella önskemål. Ditt badrum kommer inte att likna något annat. Du bestämmer.

 

Närmaste SiD-återförsäljare

Kontakta någon av våra SiD-certifierade återförsäljare så får du all hjälp du behöver när det gäller att skräddarsy
din Stil-badrumslösning. Allt anpassas efter just ditt badrums möjligheter. 


Måttbeställ din bänkskiva

En måttanpassad bänkskiva höjer utseendet på hela badrummet. Dessutom kan du välja ett material som passar ihop med den övriga inredningen. Bänkskivorna går att få i allt från natursten till Dekton (ett motståndskraftigt naturmaterial).


Stil går att få i valfri färg (enligt NCS-skalan, mot pristillägg).