Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies. För mer information om hanteringen av dina personuppgifter se vår integritetspolicy

Forsa

En duschserie med ett formspråk som passar in i moderna badrum. Smidigare profiler och handtag höjer det estetiska intrycket, smarta funktioner ökar upplevelsen och valfriheten att kombinera som du vill gör Forsa extremt flexibel.

 

Form Us With Love 

I tio år har den internationellt hyllade studion satt dialog och relevans i fokus, med hjälp av strategisk design för att positionera, bygga och upprätthålla morgondagens varumärken. Med oss på Svedbergs har samarbetet varit nära och intensivt, bland annat genom workshops och regelbundna avstämningar. Alltid med en strävan att balansera motstridiga värden och utmana det konventionella. Resultatet är Forsa.

Frigör golvutrymme

Tack vare de smarta lyftgångjärnen blir det enklare att både öppna och stänga dörren. Dessutom håller gummilisten tätt mot golvet, så du slipper stänk i badrummet. När duschen inte används kan dörrarna vikas inåt för att frigöra golvutrymme. De smidiga profilerna tillåter rördragning. Välj bland många storlekar, färger och former.

 

Färgmatchat och bra insynsskydd

Gradientglaset, som är färgmatchat, ger ett bra insynsskydd. Välj mellan två olika handtag, också dessa är färgmatchade. De stora glasytorna ger luft och rymd. Trots att profilerna är smidiga tillåter de rördragning. De smarta gångjärnen gör det både enklare att öppna och stänga dörren, dessutom håller gummilisten tätt mot golvet. Nyheten Forsa rund är en perfekt lösning vid fönster, kan monteras asymmetriskt i hörn.

 

Perfekt för det
lilla badrummet

Denna duschmodell passar även små badrum. De smarta lyftgångjärnen gör det både enklare att öppna och stänga dörren, dessutom håller gummilisten tätt mot golvet. Trots att profilerna är smidiga tillåter de rördragning. Med ett stag går det att få en rörlig dörr att bli fast. Forsa skärmvägg är en nyhet som har klämfäste till golv och stag i krom för duschdraperi.

 

Smart lösning ger mindre stänk

Ett duschhörn på ett badkar är smart för att slippa stänk. Dörrarna kan dessutom vikas undan, till exempel vid bad. Det härdade säkerhetsglaset är 6 mm tjockt. Profilerna är smidiga men tillåter ändå rördragning. De går också att få i 4 olika färger; vit matt, svart matt, aluminium matt och aluminium blank.

 

Smidiga och snygga profiler

Handtagen är i samma stil och färg som profilerna. Gradientglaset, som också går att få i olika färger, ger både insynsskydd och ett luftigt intryck. Konstruktionen gör att du slipper stänk på andra ställen i badrummet. Välj mellan flera storlekar med en eller två dörrar. Profilerna går att justera för olika breddmått, eller köp till byggprofiler 20 alt. 40 mm.