Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies. För mer information om hanteringen av dina personuppgifter se vår integritetspolicy

DK

DK har fått ett helt nytt utseende, men fortfarande är det formgivarna Morten Voss och Stinne Knudsen som ligger bakom. De har hämtat influenser från den skandinaviska designtraditionen, med fokus på såväl det praktiska som det estetiska. Samtidigt har de fångat upp en av de vilda idéer de hade från början. Resultatet har blivit en möbelserie med ett enkelt och luftigt uttryck. 

En sak är säker, DK har aldrig varit intressantare.

Upptäck allt bakom dörrarna


DK är betydligt mer än bara yta, det finns mycket att upptäcka bakom dörrar och lådor. Allt andas kvalitet. Du märker det på hantverket och detaljerna.

DK I NY SKEPNAD


Möbelserien är redan en klassiker, med sitt exklusiva, skandinaviska uttryck har den snabbt blivit en favorit hos många. En nyhet i år är att vi har vidareutvecklat möbelserien till nya höjder.

 

FYRA olika tvättställ


Tvättstället i ett badrum har stor betydelse för helhetsupplevelsen. I möbelserien DK finns det fyra olika att välja mellan, porslinstvättställ Jylland & Falster, ovanpåliggande Fyn (som på bilden) eller Ocean.
Vilket väljer du?

Ett av världens bästa lådsystem


För DK ingår vårt genomarbetade lådkoncept Box Two med träinrede och två lösa trälådor. Mot ett tillägg kan du få Box Two+ vilket innebär trälock till de lösa lådorna och träsidor till lådgavlarna.

SPEGEL + BELYSNING


I sidoskåpet kan exempelvis eltandborste eller rakapparat laddas i stängt skåp. Låt skåpet sitta till höger eller vänster om spegeln med inbyggd LED-belysning. Önskas mer förvaring kan man även välja två sidoskåp – ett på varje sida om spegeln (gäller vissa storlekar).

BENSTATIVEN SKAPAR RYMD


Bland nyheterna för DK är det benstativen av stål något som sticker ut. En designdetalj som skapar karaktär, luft och rymd. Det finns något grafiskt över produkten och en omsorg för detaljernas betydelse.

Uppgradera DK med SiD för en
ännu personligare lösning.

DK är en möbelserie som andas svensk kvalitet och dansk design. De rena linjerna och de arbetade detaljerna förmedlar en känsla av medvetenhet och harmoni. Väljer du att kombinera DK med SiD blir möjligheterna ännu fler. Då kan du anpassa måtten som om badrummet var byggt efter möblerna. Resultatet blir en individuell lösning med få begränsningar. Du bestämmer.

Prata med din SiD-återförsäljare


Våra SiD-certifierade återförsäljare finns runt om i landet.
På svedbergs.se hittar du den som finns närmast dig.
Gemensamt för alla är att de har kompetensen för att skapa en individuellt anpassad DK-badrumslösning – exakt efter dina önskemål.

 


Få bänkskivan som du vill ha den


Möjligheten att få måttanpassade bänkskivor är ännu en fördel med SiD. En bänkskiva som matchar allt annat i badrummet blir pricken över i. Välj det material som du tycker passar bäst.

Välj vilken färg som helst på din DK (enligt NCS-skalan, mot pristillägg).