Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies. För mer information om hanteringen av dina personuppgifter se vår integritetspolicy

I full frihet

Särskiljande. Utan att kännas främmande. Anpassningsbar. Utan att tappa sin identitet. Vårt koncept SiD ger tankar svängrum. Sätter idéer i rörelse. Inget är längre givet. Allt är unikt. Eller precis som vanligt. Du bestämmer. 

 

Lite mer av allt. Så kan man sammanfatta SiD, Svedbergs individual Design. Möbler och detaljer för dig som ställer höga krav på form och funktion, men ändå vill ha obegränsade möjligheter. Delar som du själv kombinerar för ett unikt och personligt uttryck. Bänkskivor som skräddarsys i den längd du önskar. Ett koncept som bygger på det okonstlade och enkla. Men tillverkas med omsorg och känsla för hantverket. För människor som förstår badrummets betydelse för hemmet.

Är du nyfiken och vill veta mer om SiD är du välkommen att kontakta oss på Svedbergs direkt eller besöka våra auktoriserade SiD-återförsäljare.

» BLÄDDRA I FOLDER 

» KÖPGUIDE

Bänkskivor av natursten,
SILESTONE eller Dekton.


Välj mellan bänkskivorna Indian Impala, Carrara och Assoluto. Alla av 20 mm natursten. Eller du kanske föredrar Danae, Sirocco, Strato, Sirius eller Keranium. Samtliga av Dekton® ultrakompakt 12 eller 20 mm. Ett material som tål både hög värme och är motståndskraftigt mot fläckar. Negro Tebas och Helix är av Silestone® som består till 94% av naturlig kvarts och förenar det bästa från naturstenen med kompositmaterialens egenskaper, vilket ger materialet en enastående hårdhet och hållbarhet.

BÄNKSKIVOR FRÅN 60-300 CM I BREDD HÖJD FRÅN 12-20 MM

 

 

Dekton®

Danae 
Gulbrun/off white
marmorliknande
Sirocco
Grå kalkstensliknande 
Sirius
Svart skifferliknande
Bänkskiva Strato grå betong     
Strato
Grå betong
Keranium
Rostfärgad
 

Silestone®

Silestone Helix Silestone Negro Tabas Blanco Zeus Extreme 
Helix
Vitgrå marmorliknande
Negro Tabas
Svart
Blanco Zeus Extreme
Vit

Natursten

 
Indian Impala
Gråsvart
Carrera
Vitgrå marmor
Assoluto
Svart

Det första du möts av

Fronten är det första du möts av och är därför viktig för hur hela badrummet uppfattas. Välj mellan flera djup och bredder. Oavsett storlek kan du få fronten i ljus ek, svart ek, mörk ek, vit, grå och valfri NCS-färg.

Varför inte gå ett steg längre och göra din SiD ännu personligare. Du kan välja precis vilken NCS-färg du vill på både under- och överdel (mot ett pristillägg).

 

Ljus Ek Svart EK Vit
 LJUS EK  SVART EK VIT
Mörk EK Grå Valfri NCS
 MÖRK EK 
(DK)
GRÅ

VALFRI NCS

Hur ser ditt badrum ut?

Med SiD kan du bygga badrumsmöbeln precis så som du vill ha den. Storleken spelar verkligen ingen roll. Och bänkskivorna måttanpassas efter varje individuellt önskemål. Här ser du några exempel på hur SiD kan se ut.

SID Exempel Forma 1 SID Exempel Forma 2
FORMA 100 + 60 cm 
FORMA 80 + 60 + 80 cm 
SID Exempel Stil 1 SID Exempel Stil 2
STIL 80 + 80 cm 
STIL 100 + 100cm
SID Exempel DK SID Exempel DK 2
DK 40 + 80 + 60 cm 
DK 100 + 100 cm 
 SID Exempel DK 3
 DK 40 + 60 + 60 + 60 + 40 cm